Φωτιά στο μονοκάμπι Ικαρίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου στο Μονοκάμπι Ικαρίας. Η φωτιά βρίσκεται σε ορεινή περιοχή πάνω από το Μoνοκάμπι Ικαρίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον περιορισμό της.

Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στην Ικαρία - Δεν απειλούνται σπίτια

Στο σημείο πνέουν άνεμοι με κατεύθυνση Βόρεια. Το σημείο της πυρκαγιάς ορίζεται στον Άγιο Γεώργιο πάνω από το Μονοκάμπι. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις από όλο το νησί και αν και η φωτιά έχει πάρει διαστάσεις δεν απειλεί σπίτια. Καπνοί έχουν γεμίσει τη περιοχή του Αγίου Κηρύκου και η εστία είναι ορατή από όλη την Βόρεια πλευρά της Ικαρίας. Η φωτιά ετούτη την ώρα πνέει ανεξέλεγκτα προς τις κεραίες κοντά στο στρατόπεδο του Περδικιού.

Δείτε τα αντίστοιχα ρεπορτάζ

Ικαριακή ραδιοφωνία

ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου

Η φωτιά καίει εκτός ελέγχου σε δύσβατο σημείο με κατεύθυνση τις κεραίες. Υπάρχουν 3 μέτωπα όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες που ανεβάζουν οι συμπολίτες μας.Έκκληση γίνεται από το σώμα των Εθελοντών, για να συμμετέχουν στην κατάσβεση της φωτιάς επιπλέον εθελοντές.

Όποιος κατευθύνεται προς το σημείο της Φωτιάς ως εθελοντής να πάει με μεγάλη προσοχή και να υπακούει τις εντολές της Πυροσβετικης Υπηρεσίας. Επιπλέον υπάρχει μεγάλη ζήτηση για εμφιαλομένα νερά στο σημείο της Φωτιάς.

Βίντεο από την προσπάθεια κατάσβεσης

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ 6979128613

Συνδεθείτε στο Instagram, θα έχουμε τακτικά φωτογραφίσεις από το ΠερδίκιCategories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΙΚΑΡΙΑ

Tags:

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: