Κρούσμα κορωνοϊού στην Ικαρία

Ανακοίνωση του Δήμου Ικαρίας

Μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος στην Ικαρία, για το οποίο ήδη διενεργείται ιχνηλάτηση, οφείλουμε ως Δήμος να τονίσουμε ξανά ότι είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ μας η τήρηση των μέτρων. Η προσπάθεια έχει αποτέλεσμα μόνο όταν γίνεται συλλογικά τόσο από την τοπική κοινωνία όσο κι από τους επισκέπτες της. Οι συνθήκες μας επιβάλλουν να συνειδητοποιήσουμε την κρισιμότητα της κατάστασης και με σύνεση, ψυχραιμία και κοινωνική ενότητα να τηρήσουμε τους κανόνες προφύλαξης με προσοχή και ατομική υπευθυνότητα.

Καλούμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς για τους προβλεπόμενους ελέγχους όμως παράλληλα κάνουμε έκκληση στους δημότες μας να αναλογιστούν ότι αυτό που θα μας προστατεύσει πάνω απ’ όλα είναι η ευθύνη που φέρουμε ως άτομα και ο σεβασμός απέναντι στον συνάνθρωπό μας.

Ο Δήμος Ικαρίας έχει ήδη προγραμματίσει για τις αμέσως επόμενες ώρες και ημέρες προληπτικές απολυμάνσεις σε δημόσια κτίρια και πλατείες. Ταυτόχρονα τηρείται απαράβατα η χρήση μάσκας κι όλων των υπολοίπων προληπτικών μέτρων στα δημοτικά κτίρια κι ενισχύονται τα μέτρα προστασίας με ενδεχόμενη τροποποίηση σε ωράρια και λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών από τη Δευτέρα 10.8.2020.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!!

ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣCategories: ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΙΚΑΡΙΑ

Tags: ,

3 replies

Trackbacks

  1. Το κρούσμα προέρχονταν από το γλέντι όπως μεταδίδει ο Alpha – ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
  2. Το 112 λειτουργεί – ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
  3. Το κρούσμα προέρχονταν από το γλέντι όπως μεταδίδει ο Alpha – ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: