Πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 από την Φιάσκα

Η αθλήτρια από τη Λέσβο, Όλγα Φιάσκα, επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλες επιδόσεις αφού με 46.21.46 κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 10χλμ βάδην Κ20 μετά από 19 χρόνια.

Ο Γρηγόρης Κοντός, προπονητής της αθλήτριας δήλωσε σχετικά με την επιτυχία της αθλήτριάς του (sport24):

“Από τη στιγμή που αναβλήθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ναϊρόμπι, βάλαμε νέο στόχο και αυτός ήταν η κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ. Το αγώνισμα μας είναι τέτοιο, που δεν επηρεάστηκαμε από την περίοδο της καραντίνας. Δουλέψαμε σκληρά και καταφέραμε να έρθουμε σήμερα εδώ και η Όλγα να πετύχει αυτή τη σπουδαία επίδοση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθνικούς προπονητές, τον Αποστόλη Αποστολόπουλο, τον Χρήστο Μελετογλου και φυσικά τον Γιάννη Κουτσιωρα, με τους οποίους έχουμε εξαιρετική συνεργασία”

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης σε σχετικό του μήνυμα (Lesvosnews) δήλωσε:

Συγχαίρω την πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης Όλγα Φιάσκα και το προπονητή της Γρηγόρη Κοντό, για την εντυπωσιακή εμφάνιση στα 10.000μ βάδην, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με 46:21.46 και καταρρίπτοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ. Είναι εντυπωσιακό επίσης ότι έχει την καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο στην ηλικία των κάτω των 20 σε αγώνες εντός σταδίου. Της εύχομαι πάντα επιτυχίες και διακρίσεις, κάνοντας μας όλους τους Μυτιληνιούς υπερήφανους. Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Ο περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου δήλωσε σε σχετικό μήνυμα (ΕΡΤ)

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς συγχαίρουν την αθλήτρια της Αθλοκίνησης Όλγα Φιάσκα και τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό για την τεράστια τους επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στο αγώνισμα των 10.000μ βάδην, η οποία συνοδεύτηκε και με Πανελλήνιο ρεκόρ. Παράλληλα συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και τους προπονητές των σωματείων του Βορείου Αιγαίου για τις διακρίσεις τους στους πρόσφατους αγώνες, σηκώνοντας ψηλά την σημαία του κλασσικού αθλητισμού στα νησιά μας.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουν τις αθλήτριες και τους αθλητές της Αχτίδας Αιγαίου για την μεγαλειώδη επιτυχία της κατάκτησης των 17 μεταλλίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Α.μ.ε.Α . Οι σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών μας γέμισαν τις ψυχές μας υπερηφάνεια και στέλνουν το μήνυμα σε όλες και όλους τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου πως παρά τις δυσκολίες ο άνθρωπος με αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, προσήλωση στο στόχο και θέληση δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται για να προχωρήσει μπροστά και να αναδειχθεί νικητής στις μάχες που καθημερινά δίνει.

Αναφερόμενος στις επιτυχίες αυτές ο κ. Κουρσουμπάς έκανε την παρακάτω δήλωση: « Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τις επιτυχίες όλων των αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι αποτελούν φωτεινά παραδείγματα ζωής πως με θέληση και πολλή δουλειά όλα είναι εφικτά. Θερμά συγχαίρω τους ίδιους καθώς και τους προπονητές τους αλλά και τους γονείς τους που από μεριάς τους συνεισέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχία τους.»

Η Φιάσκα το 2018 είχε κατακτήσει το ασημένιο στους Πανευρωπαϊκούς Κ18 στο Γκιόρ (5.000μ βάδην), ενώ κατακτά το δεύτερο συνεχόμενο μετάλλιο στο πρωτάθλημα Κ20, όπου ήταν νικήτρια και το 2019.Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΛΕΣΒΟΣ

Tags:

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: