Ευρεία σύσκεψη με τον Γ.Γ. Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής στη Χίο

Ευρεία σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 11/10, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνου.

Ο Γενικός Γραμματέας εξήρε την άψογη συνεργασία, που υπάρχει με Περιφέρεια και Δήμο Οινουσσών για την ίδρυση της Σχολής Σωστικών στις Οινούσσες, την οποία και επισκέφθηκε την Κυριακή.
Επίσης συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα, όπως για τη ναυτική εκπαίδευση, το θέμα της βελτίωσης των κτιριακών υποδομών των σχολών και της κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών με μόνιμο προσωπικό, την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των νησιών, τις άγονες γραμμές, την ανάπτυξη και βελτίωση υποδομών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν και οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Παντελής Βρουλής (υγείας και πρόνοιας), Νίκος Νύκτας (τουρισμού και μεταφορών), Στέλιος Καμπούρης (παιδείας και δια βίου μάθησης), Λεωνίδας Αθηνάδης (επιχειρηματικότητας και καινοτομίας) και Σουλτάνα Ανδρεάδου (ανάδειξης και προώθησης προϊόντων βορείου Αιγαίου).

Σήμερα, τελευταία ημέρα της 4ήμερης επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα στη Χίο, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη το μεσημέρι με το Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκο Ζωάνο, ενώ στις 2.30 μ.μ. ο κ. Κουτουλάκης θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Ηρωϊκής Νήσου Ψαρών, Κώστα Βρατσάνο.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα