Η Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενία Καρλαύτη για δύο συναυλίες στην Ικαρία

Σαβίνα Γιαννάτου και η ΕυγενίαΚαρλαύτη συνδυάζουν παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες χώρες του κόσμου με διαχρονικά jazz standards καθώς και με τραγούδια της Λένας Πλάτωνος και του Μάνου Χατζιδάκι.

Συναυλίες της Σαββίνας Γιαννάτου και της Ευγενίας Καρλαύτη στην ...

Την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Αυγούστου η Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενία Καρλαύτη εμφανίζονται στηνΙκαρία, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αγίου Κηρύκουκαι στο Οινοποιείο Αφιανέ – Προφήτης Ηλίας Ραχών.

Το εύρος του ρεπερτορίου και η συναρπαστική ερμηνεία της Σαβίνας Γιαννάτου αναπτύσσονται μοναδικά στον καμβά των ευρηματικών μουσικών διασκευών της Ευγενίας Καρλαύτη.

Jazz συγχορδίες αναμειγνύονται στα τραγούδια της Καραϊβικής και της Κάτω Ιταλίας και τραγούδια διεθνών δημιουργών διαδέχονται γνωστά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και της Λένας Πλάτωνος, τα οποία αντιμετωπίζονται ατμοσφαιρικά και προσωπικά.Ταυτόχρονα η ερμηνεία της Ευγενίας Καρλαύτη, εφάμιλλη σπουδαίων γνωστών jazz ερμηνευτριών, συναρπάζει με την ιδιαιτερότητα και την αυθεντικότητά της, μεταφέροντάς μας στην Αμερική του ΄50 με έναν  σύγχρονο τρόπο. Ένα διαφορετικό ρεσιτάλ για δύο φωνές και πιάνο , μία μουσική συνομιλία ανοιχτή στην ευφορία του αυτοσχεδιασμού, ανανεώνοντας την ουσία των τραγουδιών και αποκαλύπτοντας νέες ερμηνευτικές παραμέτρους

culture nowCategories: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΙΚΑΡΙΑ

Tags: ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: