Παραίτηση του μέχρι πρότινος αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ικαρίας

Γράφει ο Στέφανος Καραπέτης

Με επιστολή που κοινοποιήθηκε στο Ράδιο Ικαρία ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ικαρίας καταθέτει την παραίτησή του. Ο Γεώργιος Γλαρός δεν μπορεί να συναντήσει από εμάς κάποια οξεία κριτική, ο οποιοσδήποτε διοικητής νοσοκομείου βοηθά στο σχέδιο της εκάστοτε κυβέρνησης σε αυτό που αφορά το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Φωτογραφία από το Ράδιο Ικαρία

Ο πρώην πλέον αναπληρωτής διοικητής, ευχαριστεί τον κοινό διοικητή των νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας, Νίκο Στεφανή, τον δήμο, την περιφέρεια, το προσωπικό και τους δωρητές, αναφέρεται στη διαχείριση του κορωνοϊού αλλά δεν αναφέρεται στους πραγματικούς λόγους παραίτησής του, που θα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τους μάθουμε. Ωστόσο η φαντασία μας που οργιάζει κατανοεί τους λόγους, και οφείλω να ομολογήσω ότι και εγώ ο ίδιος να ήμουν στην θέση του θα αδυνατούσα να εκτελέσω ένα σχέδιο διάλυσης του νοσοκομείου, που είναι δρομολογημένο από την εποχή Σαμαρά, ανέκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα γίνεται πράξη από τον υπουργό του ΛΑΟΣ. Υπουργός του ΛΑΟΣ άλλωστε ήταν και αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, την συγώνευση των διοικήσεων και τη μειώση του προσωπικού, και σε αυτό τοσημείο για να είμαι και δίκαιος, μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να άφησε καλύτερο έργο από τη ΝΔ στο νοσοκομείο αλλά και γενικότερα στην υγεία αλλά δεν έδωσε πίσω την αυτονομία στο νοσοκομείο Ικαρίας, κάτι που θα μπορούσε να είχε περιορίσει ή μειώσει αρκετά την πιθανότητα της επερχόμενης πολιτικής που μετατρέπει το νοσοκομείο που έχτισαν οι πρόγονοι μας σε κέντρο διερχομένων.

Μιας βέβαια που μίλησα και για ΣΥΡΙΖΑ παραθέτω και το βίντεο του Ραδιο Ικαρία από τη συζήτηση που έγινε στην Ικαρία για το θέμα της υγείας

Σχολιάστε Ελεύθερα