Χριστούγεννα στο Netflix με “Το Αγόρι που το Είπαν… Χριστούγεννα”

Αν και λίγο νωρίς να μιλήσουμε για Χριστούγεννα, το Netflix ετοιμάζεται πυρετωδώς. οπότε παρουσιάζει το teaser του A Boy Called Christmas (Αγόρι που το Είπαν… Χριστούγεννα), που κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για ένα φιλμ που έρχεται σε σκηνοθεσία του Gil Kenan και είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Matt Haig. Μάλιστα, όπως θα δείτε και εσείς από το trailer παρακάτω, η ταινία θα έρθει πλήρως με ελληνική μεταγλώττιση.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ένα κανονικό αγόρι που ονομάζεται Βασίλης ξεκινάει μια απίθανη περιπέτεια στον χιονισμένο Βορρά αναζητώντας τον πατέρα του που βρίσκεται σε μια αποστολή ανακάλυψης του διάσημου χωριού των ξωτικών, της Ξωτικίας. Με συντροφιά έναν πεισματάρη τάρανδο που ονομάζεται Μπλίτζεν και ένα πιστό ποντίκι για κατοικίδιο, ο Βασίλης σύντομα συναντά το πεπρωμένο του σε αυτήν τη μαγική, κωμική και γλυκιά ιστορία που αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Στο A Boy Called Christmas πρωταγωνιστούν οι: Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant, Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent και Maggie Smith.

Δείτε το trailer

UnboxHolics

Σχολιάστε Ελεύθερα