Διεγράφη από τη ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ όπου μετά το νέο αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη Βουλή, τέθηκε εκτός της ΚΟ της ΝΔ όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Είχε προηγηθεί βέβαια το άγριο σφυροκόπημα του Νίκου Δένδια στο στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη και στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Τι είχε όμως προηγηθεί

Με αφορμή μια εκδήλωση που είχε γίνει από την ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού-ΕΑΑΣ στο Βίτσι , όπου κατέθεσαν στεφάνια σχεδόν όλα τα ακροδεξιά κόμματα, είχε πάει και ο κύριος Μπογδάνος εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, ο κύριος Μπογδάνος μίλησε εριστικά στη βουλή, όπου κατά την διάρκεια της συζήτησης της συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας, ο μέχρι τίότε βουλευτής της Ν.Δ επιδόθηκε σε μια αντικομμουνιστική ρητορική προκαλώντας την αντίδραση του εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, που ακολουθεί:

Στην συνέχεια όμως στην αντιπαράθεση παρενέβη και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας «αδειάζοντας» τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Είναι βέβαια μία αντιπαράθεση στην οποία εκτέθηκε για πολλοστή φορά ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ απλά αυτή τη φορά η ερειστικότητα του δεν έμεινε αναπάντητη. Αυτά είπε ο Νίκος Δένδιας:

Ο Νίκος Δένδιας και στο παρελθόν είχε επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο κατά της Χρυσής Αυγής, και καλά έκανε. Αυτό λοιπόν που συνέβη, αυτή τη φορά δεν έμεινε αναπάντητο ούτε και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, και ας είναι λίγο αργά κατά τη γνώμη μας. Καλιο όμως αργά παρά ποτέ όπω λέει και ο λαός.

Πάντως επειδή έχουμε την αίσθηση του Χιούμορ σας αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο του Luben

Δείτε πάντως ολόκληρο το επεισόδιο στη βουλή, που προκάλεσε τη διαγραφή

One thought on “Διεγράφη από τη ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Σχολιάστε Ελεύθερα