Δεν θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ Φρικαρία 2020

Η συνέλευση του αυτοοργανωμένου φεστιβάλ σε απόφαση που ανήρτησε στον διαδικτυακό τόπο της στο facebook, ανακοινώνει την μη πραγματοποίηση του επετειακού φεστιβάλ για το 2020.

frikaria

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η συνέλευση του αυτοοργανωμένου φεστιβάλ πήρε την απόφασή της μετά από πολλές συναντήσεις και διεξοδικές συζητήσεις, λαμβάνοντας υπ’όψιν της την ανάγκη περιφρούρησης της υγείας όλων, κινούμενη με αγάπη, υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στις και στους κατοίκους της Ικαράις, καθώς και σε όλες και όλους που στηρίζουν με την παρουσία τους το φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια…..

Τονιζουμε ότι αυτό και μόνο ήταν το κίνητρο της απόφασής μας και όχι η αποδοχή,συμμόρφωση και υποταγή στα μέτρα της κυβέρνησης, με τα οποία διαφωνούμε και θεωρούμε ότι έχουν σαφή προσανατολισμό, ο οποίος ορίζεται και επιτάσσεται από το κεφάλαιο, τα αφεντικά και κάθε μορφή εξουσίας. Μόνο σεβασμός! Καμιά υποταγή και συμμόρφωση!

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΑΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ…!

ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΡΙΚΑΡΙΑ

Το φεστιβάλ εφέτος κλείνει τα 10 χρόνια και όπως φαίνεται θα το γιορτάσει με λίγο διαφορετικό τρόπο. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμεCategories: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΙΚΑΡΙΑ

Tags: ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: