Η Χρυσή Αυγή στη πακιστανική πρεσβεία

Το είδαμε και αυτό. Η  οργάνωση που κηρύττει το μίσος για τους λσθρομετανάστες όπως η ίδια αναφέρει πήγε σε εκδήλωση της πρεσβείας του Πακιστάν. Ναι καλά ακούσατε, η Χρυσή Αυγή πήγε σε εκδήλωση της πρεσβείας του Παικστάν.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος βρέθηκε στην πρεσβεία του Πακιστάν προκειμένου όπως είπε να «λύσει κάποιες παρεξηγήσεις». Είχε προηγηθεί μάλιστα και το «κρυφό» τετ α τετ του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον πρεσβευτή της χώρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «pakistantoday.com.pk», το προηγούμενο διάστημα ο Ν. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε στη Βουλή με τον Πακιστανό πρέσβη, για την οποία η Χρυσή Αυγή δεν έκανε καμία επίσημη ανακοίνωση.

Στη συνάντηση ο Πακιστανός πρέσβης σκόπευε να λύσει «παρεξηγήσεις» και να υπογραμμίσει τις μεγάλες υπηρεσίες της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα. Καταγράφεται επίσης ότι ο πρέσβης ενημέρωσε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Πακιστάν. Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ν. Μιχαλολιάκος, στο φόντο της δολοφονικής ρατσιστικής επίθεσης ενάντια στους Πακιστανούς εργάτες στον Ασπρόπυργο, είπε ότι η ΧΑ δεν υποστηρίζει τέτοιες «βίαιες ενέργειες».

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στη συνέχεια βρέθηκε στην εκδήλωση και οι κάμερες καταγράψανε μια συνομιλία που είχε με πακιστανό διπλωμάτη.

Ο Παναγιώταρος επιβεβαιώνει τη συνάντηση του Μιχαλολιάκου με τον πρέσβη και ο δεύτερος αναφέρει ότι με τον «αγώνα» τους οι χρυσαυγίτες έφτασαν να είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή. Ο εκπρόσωπος του πακιστανικού κράτους προσθέτει ότι «είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν»  και ρωτάει τον Παναγιώταρο αν βλέπει «φως για στενή συνεργασία ώστε να μη δοθούν αφορμές σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή με κατηγορίες για επιθέσεις…».

Η παρουσία του βουλευτή της Χ.Α. σε εκδήλωση της πακιστανικής πρεσβείας όσο και η πρόσφατη επίσκεψη του ίδιου του πρέσβη στο γραφείο του Μιχαλολιάκου πέρασαν στα ψιλά της ειδησεογραφίας, αλλά ξάφνιασαν και σόκαραν όσους είδαν τις σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν για την αρμονική συνύπαρξη του θύτη με το θύμα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που απόρησαν με τις κοινές δηλώσεις των δύο πλευρών περί λυμένων παρεξηγήσεων “με αφορμή ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στον Ασπρόπυργο και αποδείχτηκε ότι η Χ.Α. δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με ό,τι είχε συμβεί, όπως και κατά το παρελθόν” όταν το πολιτικό αυτό μόρφωμα κατηγορείται για τη δολοφονία του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν.

Αυτή η συνάντηση είναι πραγματικό ΣΟΚ και πραγματικά δεν ξέρουμε σε τι αποσκοπεί.

Σχολιάστε Ελεύθερα