Έτοιμος ο νέος σταθμός ελέγχου στο Πυθαγόρειο της Σάμου

Ο νέος σταθμός του τελωνείου και ελέγχου διαβατηρίων στο Πυθαγόρειο της Σάμου ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό, σ’ ένα κτίριο που πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που απαιτούνται.

Μέχρι σήμερα χιλιάδες τουριστών παρέμεναν στο λιμάνι κάτω από τον ήλιο και υπό αντίξοες συνθήκες προκειμένου να περιμένουν να περάσουν τον έλεγχο. Σήμερα ένα σύγχρονο κτίριο είναι αυτό που πρόκειται να εγκαινιαστεί πολύ σύντομα, ενώ θα υπάρξει και επέκτασή του προκειμένου να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις χιλιάδες των τουριστών που αναμένονται από τη γειτονική χώρα αμέσως μετά την λήξη της πανδημίας στο νησί της Σάμου.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Αιγαίου ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πυθαγορείου, Τάσος Νικολαΐδης, δήλωσε ότι πρόκειται για μία αναβάθμιση της συγκεκριμένης Πύλης εισόδου που υποδέχθηκε χιλιάδες τουριστών, τόσο από την Τουρκία αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη, μέσω των κρουαζιερόπλοιων που προσεγγίζουν το συγκεκριμένο λιμάνι του Πυθαγόρα.  Άμεσα αναμένεται  να μεταφερθούν οι υπηρεσίες τόσο του τελωνείου όσο και του λιμεναρχείου, προκειμένου όλες οι διαδικασίες να γίνονται πλέον στο νέο κτίριο που κοσμεί το λιμάνι του Πυθαγορείου.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα