Συγχαρητήρια μηνύματα του δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη Σάμου

Συγχαρητήρια μηνύματα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εξέδωσαν ο δήμαρχος και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου.

Χριστόδουλος Κ. Σεβαστάκης

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Σάμου που αντεπεξήλθαν με επιτυχία στη δύσκολη δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων, στις οικογένειες τους και στους καθηγητές τους!

Εύχομαι στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες  καλή πρόοδο στις επιστήμες που επέλεξαν.

Στα παιδιά εκείνα των οποίων οι προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν τους προτρέπω να επιμείνουν! Ο δρόμος της ζωής έχει για όλους  πολλές στροφές και πολλές ανηφόρες   και απαιτεί από εμάς πίστη και αντοχή!

Νικόλαος Κατρακάζος

“Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες της Περιφερειακής Ενότητάς μας για την επιτυχή πρόσβασή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Τους ευχόμαστε με τον ίδιο ζήλο να συνεχίσουν τις σπουδές τους ώστε να διαπρέψουν ως μελλοντικοί επιστήμονες και επαγγελματίες γιατί ο αγώνας όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά ουσιαστικά τώρα αρχίζει.

Συγχαρητήρια και στους γονείς που με υπομονή, εγκαρτέρηση, κατανόηση και θυσίες στήριξαν τα παιδιά τους σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο που μετά βίας ισορροπούσε η ωριμότητα της μελέτης με τις εκρήξεις της κόπωσης και της εφηβείας.

Συγχαρητήρια ασφαλώς και στους εκπαιδευτικούς που κάθε χρόνο συνοδεύουν στον δύσκολο δρόμο τα πνευματικά τους παιδιά.

Όσοι πάλι μαθητές δεν άγγιξαν τον στόχο τους ας μην πτοούνται αλλά,  προσμετρώντας τους παράγοντες που τους στέρησαν την επιτυχία, ας  αγωνιστούν με πείσμα και θάρρος καθώς η ζωή θα τους ανταμείψει για όσες επιτυχίες θα έρθουν και όχι για μια αποτυχία της στιγμής”.

Σαμιακό βήμα

Σχολιάστε Ελεύθερα