Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καραμηνάς

«Έφυγε» σήμερα, απόγευμα Σαββάτου, 25 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 73 ετών, ο τ. βουλευτής Νομού Σάμου της Νέας Δημοκρατίας και τ. δήμαρχος Βαθέος, γιατρός (δερματολόγος) Κώστας Καραμηνάς, μετά από πολύχρονη μάχη για την υγεία του.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γεννήθηκε το 1948 στη Σαμο και ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής του τόπου μας, που σημάδεψε με την παρουσία του τις εξελίξεις από τη θέση του βουλευτή αλλά και ως δήμαρχος στη συνέχεια.

Εκλέχθηκε βουλευτής Σάμου από τις 18 Ιουνίου του 1989 έως της 12 Οκτωβρίου του 1989 και από τις 5 Νοεμβρίου 1989 έως τις 12 Μαρτίου 1990 και 22 Σεπτεμβρίου 1996 έως 14 Μαρτίου 2000, ενω εξελέγη δήμαρχος Βαθέος το 2002. Πριν τη συνταξιοδότησή του κατείχε τη θέση διευθυντή Δερματολογίας στο Νοσοκομείο Σάμου.

Ο Βουλευτής Κώστας Καραμηνάς είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε ατύχημα που προκάλεσε την 1η Ιουνίου του 1998, τον Ιούνιο του 2000.

Ο Χριστόδουλος Στεφανάδης σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα γράφει τα εξής:

Στην ζωή μου και στην πολύχρονη καριέρα μου, δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει ΑΝΘΡΩΠΟ σαν αυτόν…

Αγαπούσε με ανιδιοτέλεια τον κόσμο.

Αγαπούσε με πάθος την πατρίδα. Αγαπούσε ευλαβικά την εκκλησία.

Δεν τον άκουσα να μου πει κακό για κανένα.. ακόμα και για εκείνους που τον είχαν αδικήσει και τον είχαν πληγώσει…

Ενώ παράλληλα διέθετε μοναδικό χάρισμα πολιτικής σκέψης.

Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του, την Σάμο, τον Νομό μας και την πατρίδα μας…

Καλό σου ταξίδι αδελφικέ μου Φιλε…

Ανακοίνωση της οικογένειας του εκλιπόντος

Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, Κώστα Καραμηνά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στης 4:00 μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Σάμου.

Επιθυμία του εκλιπόντος και της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να κατατεθεί το ανάλογο ποσό στην Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου “ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ” στο λογ/μο της Τράπεζας Πειραιώς: 6558-107135-319.

One thought on “Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καραμηνάς

Σχολιάστε Ελεύθερα