Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Σάμου συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι υγειονομικοί με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου να συμμετέχει στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Στις 10:30 το πρωί της ίδιας ημέρας ο Σύλλογος Εργαζομένων καλεί τα μέλη του σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος διεκδικώντας για άλλη μία φορά μεταξύ άλλων :

Να ανακληθούν οι αναστολές εργασίας, να γίνει η άρση αναστολής των κανονικών αδειών, να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι που καλύπτουν συνεχείς ανάγκες του ΕΣΥ.

Επίσης οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ζητούν να μη προχωρήσουν οι συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, να γίνει επίταξη του ιδιωτικού τομέα και να ενταχθούν σε ενιαίο σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες προκαλούν αγανάκτηση όχι μόνο στους υγειονομικούς αλλά και σε όλα τα λαϊκά στρώματα που ήδη είναι αντιμέτωπα με το νέο κύμα ανατιμήσεων, ενώ συνεχίζεται το πάγωμα μισθών, συντάξεων και η φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα