Επιστολή του Φοίβου Κρεμαστής Ρόδου στην ΕΠΟ

Επιστολή προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε η διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής, στην οποία αναφέρει την στήριξη που είχε η ομάδα από τον Ίκαρο Ικαρίας, στα πλαίσια της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών όπου «σημαδεύτηκε» από τον άδικο χαμό του Φίλιππου Δελαπόρτα στο ταξίδι της αποστολής των «κυανοκίτρινων» για το νησί του Ανατολικού Αιγαίου.

Πρόκειται για μια συγκινητική επιστολή με την οποία κλείνοντας, ο Φοίβος ζητάει από την ΕΠΟ να βοηθήσει την ομάδα της Ικαρίας ώστε να τοποθετηθεί στο γήπεδο του νησιού, πλαστικός τάπητας στον ξερό αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:

«Προς: Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Κοινοποίηση: Ίκαρος Ικαρίας

Κύριε πρόεδρε

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση σας, στις δύσκολες στιγμές που περνά ο σύλλογος μας και για την κατανόηση που δείξατε στα αιτήματα μας, ειδικά τις πρώτες μέρες, που έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας Φίλιππας.

Θα θέλαμε να ενημερώσετε το συμβούλιο σας, για την συμπεριφορά όχι μόνο των παραγόντων του Ικάρου Ικαρίας, αλλά και των υπέροχων  φιλάθλων του.

Σωματείο, πραγματικό κύτταρο ποδοσφαίρου, που μας έδειξαν στην μεταξύ μας συνάντηση πως υπάρχουν ακόμα πολλοί ρομαντικοί στο άθλημα, γεμάτοι ανθρωπιά, αγάπη και ερασιτεχνικά ιδεώδη. Σωματείο, που κάνει ακόμα και ανθρωπιστικές εκδηλώσεις για να βοηθήσει φτωχές οικογένειες και έχει ελεύθερη είσοδο των φιλάθλων στους αγώνες τους.

Δεν είναι μόνο, ότι αποφάσισαν να παίξουν με 10 παίκτες, όπως και η ομάδα μας, ούτε ότι φόρεσαν μαύρο περιβραχιόνιο. Ο Ίκαρος δεν συμπαραστάθηκε στο πένθος μας, πένθησε μαζί μας. Οι άνθρωποι του φρόντισαν να  μας το δείξουν από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε στο νησί, μέχρι και την αναχώρηση μας, πως είχαν πένθος για τον χαμό του Φίλιππα και οι δημόσιες ευχαριστίες μας, δεν είναι τίποτα μπροστά στην ανθρώπινη συμπεριφορά τους.

Κύριε πρόεδρε, ένα είναι μόνο το παράπονο τους. Κανένας δεν τους βοήθησε για να μετατρέψουν τον ξερό αγωνιστικό χώρο, σε πλαστικό τάπητα. Αξίζουν μια τέτοια βοήθεια από σας, που αγαπάτε το ποδόσφαιρο και τις ακριτικές περιοχές.

Ο Φοίβος απέκτησε αδελφό σωματείο, Τον Ίκαρο Ικαρίας

Με εκτίμηση,  

πρόεδρος του Γ.Φ.Σ « Ο Φοίβος»

Βασίλης Δελαπόρτας

Σχολιάστε Ελεύθερα