Έκτακτα περιοριστικά μέτρα σε Αχαΐα, Ηλεία και Ικαρία

Το είχαμε αναφέρει ως δημοσίευμα της iefimerida ότι είμαστε σε επίπεδο 4 μαζί με την Αχαΐα και Ηλεία, από σήμερα όμως ισχύει και επίσημα, είμαστε σε καθεστώς περιορισμού επιπέδου 4. Συγκεκριμένα από σήμερα έως και τις 10 Σεπτεμβρίου στις 6 το πρωί αποφασίστηκαν τα έκτακτα μέτρα με έκδοση συγκεκριιμένης ΚΥΑ όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων.

Τα μέτρα που προβλέπει η ΚΥΑ είναι τα εξής:

– Απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 01:00- 06:00. Επιτρέπονται οι μετακινήσεις των πολιτών για τους ακόλουθους περιοριστικά αναφερόμενους λόγους: α) Μετακίνηση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες ή κατά τη διάρκεια της εργασίας και β) μετακίνηση για λόγους υγείας (μετάβαση σε φαρμακείο, επίσκεψη στον γιατρό ή μετάβαση σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία).

– Απαγόρευση μουσικής σε κέντρα διασκέδασης και επιχειρήσεις εστίασης Στα κέντρα διασκέδασης και τις επιχειρήσεις εστίασης, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών πάρκων ψυχαγωγίας, θεματικών πάρκων και παραλιών, καθώς και των δραστηριοτήτων υπηρεσιών εστιατορίων, κινητών μονάδων εστίασης και παροχής ποτών που προσφέρονται από υγειονομικού τύπου κατάστημα σε ενιαίο χώρο με την παραλία, απαγορεύεται η μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ΚΥΑ, από την εφαρμογή του μέτρου αυτού εξαιρούνται οι δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων

Πέρα της Ικαρίας, της Αχαΐας και της Ηλείας έχει αποφασιστεί και η παράτασγη των περιοριστικών μέτρων στις Περιφερειακές Ενότητες Μεσσηνίας και Ηρακλείου, που ειχαν μπει νωρίτερα στο επίπεδο 4, εως τις 10 Σεπτεμβρίου.

10 thoughts on “Έκτακτα περιοριστικά μέτρα σε Αχαΐα, Ηλεία και Ικαρία

Σχολιάστε Ελεύθερα