Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου ενημερώνει τα μέλη του για τον εμβολιασμό

Tην αναγκαιότητα του εμβολιασμού και την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσια υγείας, επισημαίνει με ανακοίνωση του σε όλους τους δικηγόρους το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου.

Αναφέρουν ότι εν όψει της νέας Δικαστικής χρονιάς θα πρέπει οι δικηγόροι του νομού να ενημερωθούν για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, ώστε να επιτευχθεί η απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης με όρους υγειονομικής ασφάλειας.

Από την άλλη τονίζουν ότι και η πολιτεία οφείλει να διασφαλίσει την πλήρη και ασφαλή λειτουργία των Δικαστηρίων και το δικαίωμα δικαστικής προστασίας των πολιτών, με μέριμνα του Υπουργείου και των δικαστικών σχηματισμών, των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων, όπως αυτά θα καθορισθούν από την επιστημονική κοινότητα και τις αρμόδιες αρχές.

«Η Δικαιοσύνη αποτελεί βασική λειτουργία της Πολιτείας και πυλώνα της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου και δεν πρέπει να υπάρξει καμία περαιτέρω αναστολή λειτουργίας οποιασδήποτε διαδικασίας (αστικής, ποινικής ή διοικητικής)», αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα