Επιστολή του βουλευτή Σάμου για τα ΕΛΤΑ Μαραθοκάμπου

Ο Βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, απέστειλε σήμερα Επείγουσα Επιστολή προς τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ σχετικά με το χρονίζον ζήτημα που αφορά το γραφείο ΕΛΤΑ Μαραθοκάμπου, και αφού είχε προηγηθεί και προφορική επικοινωνία για το θέμα.

Η επιστολή του βουλευτή Σάμου απευθύνεται στον  Γενικό Εμπορικό Διευθυντή των ΕΛΤΑ, Σ. Δάνδολο και τον Προϊστάμενο των ΕΛΤΑ Σάμου, κ. Γρ. Σαχίνογλου και έχει ως ακολούθως:

Κύριοι,

Επανέρχομαι με γραπτή πλέον επιστολή αφού προ καιρού είχα επικοινωνήσει με την υπηρεσία σας, όταν είχε δημιουργηθεί το θέμα. Για μεγάλο πλέον χρονικό διάστημα, η κωμόπολη του Μαραθοκάμπου Σάμου, δεν εξυπηρετείται ως προς την προσωπική και υπηρεσιακή αλληλογραφία των κατοίκων καθώς και ως προς τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΕΛΤΑ. Ο λόγος είναι ότι έκλεισε το τοπικό γραφείο ΕΛΤΑ και ως υποκατάστατο επελέγη η πρακτόρευση. Στην πορεία ηγέρθησαν υπηρεσιακά ζητήματα που επέβαλαν την διακοπή της συνεργασίας με τους πράκτορες. Διάδοχη, μόνιμη λύση δεν βρέθηκε. Παροδικά ο Μαραθόκαμπος εξυπηρετείται από την πράκτορα του χωριού Πλάτανος, μη διαθέτοντας όμως δικό της χώρο, αναγκάζεται να κάνει τις εξυπηρετήσεις και συναλλαγές στο μικρό χώρο των ΚΕΠ με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η λειτουργία του. Οι υπόλοιπες χωρικές επιλογές είναι καφενειακοί χώροι, απολύτως ακατάλληλοι και για την υπηρεσιακή αξιοπιστία, πολύ περισσότερο για την περιφρούρηση απορρήτου αλληλογραφίας κλπ.

Διερμηνεύοντας την κόπωση και το αίσθημα αδιεξόδου των κατοίκων, παρακαλώ όπως αναζητηθεί εκ νέου και ταχέως, αξιόπιστη και λειτουργική λύση. Πρωτίστως επαναλειτουργία του γραφείου των ΕΛΤΑ ή επιλογή αποκλειστικού νέου συνεργάτη για τον Μαραθόκαμπο Σάμου, αντιστοιχούντα στα κανονιστικά πρωτόκολλα της υπηρεσίας σας. Παρακαλώ επισπεύστε την διαδικασία αφού ένας σοβαρός αριθμός κατοίκων του τέως Καποδιστριακού Δήμου, παραμένει χωρίς ποιοτικές ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Με τιμή

Δημήτρης ΣεβαστάκηςCategories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΑΜΟΣ

Tags: , ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: