Έρχεται στο Netflix το The Power of the Dog

Για έναν ακόμα χειμώνα το Netflix φροντίζει και το πιο σινεφιλ κοινό του για αυτό και εξασφάλισε την προβολή και τη διανομή της νέας ταινίας της βραβευμένης με Όσκαρ σκηνοθέτιδας, Jane Campion (The Piano). Ο λόγος για το “The Power of the Dog” το γουέστερν δραματικό φιλμ με το φοβερό πρωταγωνιστικό τρίο των Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst και Jesse Plemons για το οποίο κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer.

Αν και με λιγοστά πλάνα δίνει μια ατμοσφαιρική πρώτη ματιά στο πως η Campion οραματίζεται ένα γουέστερν, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Thomas Savage και εξιστορεί το πως η σχέση δύο πλούσιων αδερφών κατακρεμνίζεται, με αποτέλεσμα μια γυναίκα και το παιδί της να πιαστούν στα πυρά αυτού του τσακωμού.

Επίσης, στο cast συμμετέχουν οι: Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll, και Adam Beach. Αξίζει να αναφέρουμε πως το soundtrack της ταινίας επιμελείται ο Jonny Greenwood (μέλος των Radiohead) και υποψήφιος για Όσκαρ για τη μουσική του The Phantom Thread.

Το The Power of the Dog θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους από τις 17 Νοεμβρίου και έπειτα στην υπηρεσία του Netflix τη 1η Δεκεμβρίου 2021.

Δείτε το Trailer

Unboxholics

Σχολιάστε Ελεύθερα