Σάμος: Τοποθετήθηκαν οι εκπαιδευτικοί στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση 122 εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου όπως ενημερώνει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών.

«Τα μέλη του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τους νεοδιόριστους συναδέλφους και τους ευχόμαστε καλό ξεκίνημα στη νέα τους διαδρομή που έχει ως αφετηρία ή τελικό προορισμό το νησί της Σάμου”, σημειώνει και προσθέτει: “Μετά από 12 χρόνια, για πρώτη φορά έχουμε την πραγματοποίηση 11.700 μόνιμων διορισμών στη Γενική Αγωγή στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Οι διορισμοί αυτοί έρχονται να προστεθούν στους 3.445 διορισμούς που πραγματοποιήθηκαν πέρσι στην Ειδική Αγωγή».

Επίσης ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου αναφέρει ότι την προηγούμενη εβδομάδα τοποθετήθηκαν οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί εντός ΠΥΣΠΕ Σάμου και αναμένεται να τοποθετηθούν και οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ.

Η όλη διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί πριν τις 15 Αυγούστου, όπου οι διορισμένοι εκπαιδευτικοί θα παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να παραστούν στην ορκωμοσία και να αναλάβουν υπηρεσία.

Η τοποθέτηση των 122 εκπαιδευτικών έχει ως εξής: 75 δάσκαλοι, 32 νηπιαγωγοί, 5 καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας, 2 εικαστικών, 2 μουσικής, 2 φυσικής, 2 πληροφορικής και 2 θεατρικής αγωγής.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα