Κλιμάκιο του ΚΚΕ στους Θρακομακεδόνες & Μαλακάσα

Τους Θρακομακεδόνες όπου είναι σε εξέλιξη το μέτωπο της πυρκαγιάς, επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούμενο από τον Θέμη Γκιώνη μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, τον Γιάννη Γκιόκα μέλος της ΚΕ και βουλευτής και τον Πέτρο Καράμπελα μέλος του Τομεακού Γραφείου της Βορειοδυτικής Αττικής του Κόμματος.

Η καταστροφή είναι μεγάλη τόσο σε σπίτια και περιουσίες όσο και στην δασική έκταση της περιοχής ενώ στις συζητήσεις τους με τους κατοίκους, αναδείχθηκε η παντελής έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδιασμού αντιμετώπισης των πυρκαγιών. Επίσης, όπως ανέφεραν οι κάτοικοι, το μέτρο της εκκένωσης λειτουργούσε στο να φεύγει ο κόσμος και τα σπίτια να μένουν απροστάτευτα από τις φλόγες.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Γκιόκας επισκέφθηκε τη Μαλακάσα, συνοδευόμενος από τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του ΓΠ της ΚΟΑ και τα στελέχη της ΚΟΒ Ωρωπού Νίκο Γκοντζιά και Χρυσαυγή Καραούλα. Το κλιμάκιο του Κόμματος συζήτησε με κατοίκους της περιοχής. Επίσης συναντήθηκε με το δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Εξόρμηση με την ανακοίνωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ για τις πυρκαγιές πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι Τομεακές Οργανώσεις Πειραιά και Μεταφορών της ΚΟΑ του ΚΚΕ στο λιμάνι του Πειραιά, κατά την αναχώρηση των ταξιδιωτών για τα νησιά. Αντίστοιχη εξόρμηση θα γίνει και το απόγευμα στο λιμάνι.

Τέλος, εξόρμηση στις γειτονιές της περιοχής με το υλικό του Κόμματος για τις πυρκαγιές, πραγματοποίησε η ΚΟ Χαλανδρίου του ΚΚΕ.

902

Σχολιάστε Ελεύθερα