Η σύνθεση του νέου ΔΣ του ΕΟΤ

Μετά την παραίτηση του Μπάμπη Καρίμαλη και την ανάληψη της ηγεσίας από την Άντζελα Γκερέκου, σήμερα ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΕΟΤ που έχει ως εξής:

Πρόεδρος:Άντζελα Γκερέκου
ΓΓ:Δημήτρης Φραγκάκης

ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 1. Βαρβάρα Αυδή
  Επιχειρηματίας, εκλεγμένη πρώην Πρόεδρος ΔΣ Πανευρωπαϊκού Οργανισμού Historic Hotels of Europe, Ιδρυτής Δικτύου Υάδες Greek Historic Hotels. Κάτοχος ΜΒΑ και Bachelor Ecole Hoteliere de Lausanne.
 2. Παρασκευή Βασιλοπούλου
  Επίτιμη Διευθύντρια Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Κριτικός τέχνης. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ανασκαφικό, αρχαιολογικό και συγγραφικό έργο. Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του ΚΑΣ και του ΚΣΝΜ.
 3. Αγγελική Κοσμοπούλου – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Διδάκτωρ Αρχαιολογίας με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος επικοινωνίας σε πολλούς οργανισμούς και φορείς. Σήμερα είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στον κοινωφελή χώρο.
 4. Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης
  Οικονομολόγος με ΜΒΑ από το Imperial College London και Διδακτορικό στα Χρηματοοικονομικά από το Χάρβαρντ. Μέλος της Διοίκησης του Ομίλου Πολυτελών Ξενοδοχείων Atrium Hotels και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.
 5. Αγγελική Μητσολίδου Μέλος του ΔΣΑ, κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και ΜΒΑ από το Imperial College London.
 6. Δάφνη Μιχαλοπούλου
  Οικονομολόγος με ειδίκευση σε θέματα Τουρισμού με πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό σε τουριστικά επενδυτικά προγράμματα (DMO). Μέλος Επιμελητηρίων και θεσμικών φορέων.
 7. Χαρά Πασχαλίδου
  Στέλεχος στα ΕΛΤΑ όπου συνέβαλε ως Project Manager στην επιτυχή συμμετοχή της
  εταιρείας σε μεγάλους διαγωνισμούς Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της σχολής Πολιτικής Επιστήμης & Διεθνών Σχέσεων του
  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στέλεχος με ειδίκευση στις Πωλήσεις και το marketing.
 8. Βασίλειος Πολίτης
  Υποναύαρχος Π.Ν. (ε.α.). Έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις σε ΗΠΑ και Η.Β. και στην
  Ανώτατη Σχολή Πολέμου των ΗΠΑ. Διετέλεσε σύμβουλος εταιρειών σε θέματα ανάπτυξης, βελτίωσης λιμενικών υποδομών και μαρίνων.
 9. Νικόλαος Πουλιού
  Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Divine Hotels. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στην ΠΟΞ, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και Αντιπρόεδρος της Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Σχολιάστε Ελεύθερα