ΥΠΑ: Αποκαθίστανται οι πτήσεις από και προς Ικαρία την Πέμπτη

Σε απάντηση της σχετικής επιστολής του Δήμου Ικαρίας και των παραπόνων των συμπολιτών μας αλλά και όλων όσων ταξιδεύουν από και προς το νησί μας, οπως ανακοινώνει σε ανάρτηση της η Υπηρεσία Πολιτική Αεροπορίας ξεκινούν από αύριο Πέμπτη 5 Αυγούστου από τις 07:30 το πρωί οι πτήσεις -προγραμματισμένες και έκτακτες που αναβλήθηκαν σήμερα- στο αεροδρόμιο της Ικαρίας.

Σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει ότι οι σημερινές καθυστερήσεις οφείλονται στο αιφνιδιαστικό περιστατικό ασθένειας του τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου που υπηρετεί στο αεροδρόμιο του νησιού. Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού ήταν να ακυρωθούν και οι τρεις προγραμματισμένες για σήμερα πτήσεις από και προς το νησί (δύο της Aegean και μία της Sky Express). Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ήδη από σήμερα Τετάρτη, η ΥΠΑ έχει μεριμνήσει για την αντικατάσταση του ασθενούντος υπαλλήλου με άλλον αρμόδιο υπάλληλο, ο οποίος έχει ήδη αποσπαστεί από τη Σάμο στην Ικαρία.

«Η ΥΠΑ, μέσω του αερολιμενάρχη Ικαρίας, ενημέρωσε άμεσα και συγκεκριμένα από τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Αυγούστου 2021 τις αεροπορικές εταιρίες και τις εταιρίες επίγειας εξυπηρέτησης που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο του νησιού για την ασθένεια του υπαλλήλου που είχε ως συνέπεια την ακύρωση των πτήσεων, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι επιβάτες για την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της πτήσης τους και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΥΠΑ.

ΕΡΤ

One thought on “ΥΠΑ: Αποκαθίστανται οι πτήσεις από και προς Ικαρία την Πέμπτη

Σχολιάστε Ελεύθερα