Επίσκεψη του Ν. Βούτση στη Λέσβο

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης μεταβαίνει, αύριο Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης μετά από πρόσκληση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου και του Κεντρικού Λιμεναρχείου του νησιού.

Ο Ν. Βούτσης θα παρευρεθεί στις 11.00 το πρωί στην τελετή ονοματοθεσίας μέρους της προβλήτας του λιμανιού σε «Προβλήτα Κυριάκου Παπαδόπουλου» ως ένδειξη τιμής προς τον εκλιπόντα Υποπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος Κυριάκο Παπαδόπουλο και αναγνώρισης του πολύτιμου έργου του κατά τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούνιο, με πρόταση του τότε Προέδρου Νίκου Βούτση, η Βουλή προχώρησε στην «υιοθέτηση» των παιδιών του Κυριάκου Παπαδόπουλου, όπως γίνεται και σε άλλα στελέχη των Ε.Δ. που πέφτουν στο καθήκον. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2018 σε ειδική εκδήλωση στο εντευκτήριο της Βουλής ο Ν. Βούτσης απένειμε στη σύζυγο του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στα δύο ανήλικα τέκνα του τα τέσσερα αργυρά μετάλλια «Ήρωες Επανάστασης» υπογραμμίζοντας το μεγαλείο του ανθρώπου που «με τη ζωή και τη δράση του υπήρξε ένα φωτεινό σύμβολο για τη χώρα, την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο»

Σχολιάστε Ελεύθερα