Απολογισμός επίσκεψης Α. Μιχαηλίδη σε Ικαρία και Φούρνους

«Η εγκατάλειψη της Ικαρίας και των Φούρνων, κυρίως σε επίπεδο υγειονομικής στελέχωσης, υποδομών και αναπτυξιακών έργων», είναι η γενική διαπίστωση του βουλευτή Χίου και αναπληρωτή τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Μιχαηλίδη. Ο βουλευτής εκπροσώπησε την αξιωματική αντιπολίτευση στους εορτασμούς των ελευθερίων της Ικαρίας του 1912 και παράλληλα επισκέφτηκε τους Φούρνους.

Με κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης επισκέφθηκε το Νοσοκομείου της Ικαρίας, όπου έγινε συνάντηση με τον Διοικητή. Συζητήθηκαν το θέμα της πορείας των εμβολιασμών στο νησί, θέματα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου και μάλιστα σε σημαντικές ειδικότητες, το κτιριακό κ.α.

Το απόγευμα της Παρασκευής 16/7 πραγματοποιήθηκε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στον Άγιο Κήρυκο. Με συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και ομιλητή τον βουλευτή, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Επίσκεψη σε Φούρνους

Την Τρίτη 20/7 ο κ. Μιχαηλίδης με στελέχη του κόμματος επισκέφτηκε τους Φούρνους. Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, επισκέφτηκε το πολυδύναμο ιατρείο, το λιμενικό και αστυνομικό Τμήμα.

«Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης δεσμεύτηκε για την ανάδειξη των ζητημάτων αυτών. Τόσο αυτοτελώς όσο και στο πλαίσιο των ευρύτερων παρεμβάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη Νησιωτική Πολιτική και τα θέματα των νησιών», καταλήγει το σημερινό δελτίο τύπου.

ΕΡΤ

One thought on “Απολογισμός επίσκεψης Α. Μιχαηλίδη σε Ικαρία και Φούρνους

Σχολιάστε Ελεύθερα