Επίσκεψη Α. Λοβέρδου στη Χίο:

Επίσκεψη στη Χίο πραγματοποιεί για τρίτη μέρα ο βουλευτής του Β1′ Βορειου Τομέα Αθηνών του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος. Πραγματοποίησε μεταξύ άλλων συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΚΙΝ.ΑΛ., ενώ θα έχει συνάντηση και με το Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο.

Σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα, ο κ. Λοβέρδος είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στην πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος. Σημείωσε ότι ο ίδιος επιθυμεί την επαναφορά του ονόματος του ΠΑΣΟΚ και του πράσινου ήλιου, που παραπέμπει στο γαλλικό διαφωτισμό.

Συμφωνεί με μικρό ΚΥΤ

Είπε επίσης ότι συμμετέχοντας σε τραπέζι που του παρέθεσε ο πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού Μίμης Σαράφογλου στη Λαγκάδα, κατανόησε ακούγοντας τους φίλους του Χιώτες γιατί τους απασχολεί τόσο έντονα. Σε ότι αφορά το τοπικό μέρος συμφώνησε με την νομαρχιακή επιτροπή του ΚΙΝΑΛ και με το Γιώργο Καμίνη για την δημιουργία μιας μικρής δομής, μόνο για καταγραφή και ταυτοποίηση σε σημείο που δεν είναι σε θέση ο ίδιος να υποδείξει. Μην γνωρίζοντας όπως είπε την τοπική γεωγραφία.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα