Για την 4η Αθλητική και Πολιτιστική Συνάντηση Νέων Β. Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι αγώνες στίβου της 4ης Αθλητικής και Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Β. Αιγαίου την Τρίτη 20/07/21 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο Καρλοβάσου.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ και ο Δήμος Δυτικής Σάμου με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ. Mέγας χορηγός, ο όμιλος της  ΑTTICA GROUP.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης, η σύζυγος του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Δήμητρα Μουτζούρη, το μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ Κώστας Τριαντάφυλλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Διοικητικών Υποθέσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου, Γιώργος Διακοσταμάτης , ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Δημήτρης Κάβουρας, Εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας, εκπρόσωποι φορέων και περιορισμένος αριθμός θεατών λόγω εφαρμογής του υγειονομικού πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων.

4η ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ 20/07/2021 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Α/ΑΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΘΜΟΙ
1ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ102
2ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛ101
3ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ Γ.Σ91
4Α.Ε ΛΗΜΝΟΥ74
5Α.Ο ΗΦΑΙΣΤΙΑ66
6Φ.Ο.ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ57
7ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΙΟΥ51
8ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΜΟΥ31
9ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ29
10ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 17
11Γ.Σ. ΑΛΚΑΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ12
12ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΟΣ9
13ΑΡΙΩΝ5

Κατά τη σύντομη τελετή έναρξης, τιμήθηκαν για τη συμβολή τους στη διοργάνωση και τον Αθλητισμό, Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δυτικής Σάμου

Μετά το πέρας των αγώνων, η Οργανωτική Επιτροπή, παρέδωσε την σημαία της διοργάνωσης στους εκπροσώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ, για την επόμενη διοργάνωση που θα γίνει στη Λέσβο.

Τα αποτελέσματα

Σχολιάστε Ελεύθερα