Ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας για την επίσκεψη του Α.Μιχαηλίδη στο νησί μας

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας αναφερθήκαμε στην επίσκεψη του Ανδρέα Μιχαηλίδη στην Ικαρία, όπου παρευρέθηκε με αφορμή τον εορτασμό της 109ης επετείου από την Ικαριακή επανάσταση. Η επίσκεψη του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν όμως εθιμοτυπική, ο βουλευτής παρέμεινε αρκετές ημέρες, συνομίλησε με φορείς αλλά και με πολίτες του νησιού μας, ενώ επισκέφθηκε και τους Φούρνους Ικαρίας, όπου συνομίλησε με τους φορείς του γειτονικού νησιού αλλά και με πολίτες.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και αναπλ. Τομεάρχη νησιωτικής πολιτικής Ανδρέα Μιχαηλιδη στο νησί μας. Ο βουλευτής εκπροσώπησε την αξιωματική αντιπολίτευση στους εορτασμούς των ελευθερίων της Ικαρίας .

Παράλληλα επισκέφτηκε με κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ το Νοσοκομείο της Ικαρίας όπου έγινε συνάντηση με με τον Διοικητή. Συζητήθηκαν το θέμα της πορείας των εμβολιασμών στο νησί, τα θέματα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου και μάλιστα σε σημαντικές ειδικότητες, το κτιριακό κ.α. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να φέρει τα ζητήματα αυτά στη Βουλή, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ανοικτη πολιτική συγκέντρωση στον Άγιο Κήρυκο με ικανή συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον βουλευτή με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Την Τετάρτη ο βουλευτής με στελέχη του κόμματος επισκέφτηκε τους Φούρνους, όπου είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς. Συναντήθηκε με το Δήμαρχο, επισκέφτηκε το πολυδύναμο ιατρείο, το λιμενικό και αστυνομικό Τμήμα. Γενική διαπίστωση είναι η γενικότερη εγκατάλειψη των νησιών, κυρίως σε επίπεδο υγειονομικής στελέχωσης.

Θα αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των ζητημάτων αυτών μέσα και έξω από την Βουλή

Σχολιάστε Ελεύθερα