Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ικαρίας συμπαρίσταται στις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στο νοσοκομείο Σάμου

Ο Σύλλογός μας χαιρετίζει και συμπαρίσταται στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργ/νων του Νοσοκομείου Σάμου και του Σαμιακού λαού ενάντια στην υποστελέχωση του ΕΚΑΒ στο νησί.

Τα προβλήματα που προκύπτουν από τις διαχρονικά εφαρμοζόμενες μνημονιακές πολιτικές στο χώρο της υγείας, είναι κοινά και μόνο κοινή μπορεί να είναι η αντιμετώπισή τους.

Σαν Σύλλογος βρισκόμαστε και εμείς σε διαδικασία γενικών συνελεύσεων μιας και οι ελλείψεις προσωπικού, όχι μόνο παραμένουν λόγω των όποιων ελάχιστων αναιμικών προσλήψεων έχουν γίνει, αλλά και αναμένεται να οξυνθούν μετά και το αβέβαιο μέλλον που επιφυλάσσεται για τις χιλιάδες των συμβασιούχων συναδέλφων μας (επικουρικό προσωπικό, συμβασιούχοι ΟΑΕΔ) των οποίων οι συμβάσεις λήγουν με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας αλλά και τους κατοίκους των νησιών μας να ξαναπιάσουμε το νήμα των αγώνων, της μόνης προοπτικής που αποδεδειγμένα έχει προασπίσει το δικαίωμά μας για Δημόσια Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Καλούμε ταυτόχρονα το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου σε αγωνιστική συμπόρευση στην κατεύθυνση κοινών δράσεων στο άμεσο μέλλον.

Σχολιάστε Ελεύθερα