Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν έκανε από τη Σάμο ο Βασίλης Κικίλιας

Στη Σάμο βρίσκεται σήμερα (16/07/2021) ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας σε μία προγραμματισμένη επίσκεψη για να δει την κατάσταση στις δομές υγείας του νησιού αλλά και το εμβολιαστικό πρόγραμμα που βρίσκεται πίσω σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας.

Η Σάμος σήμερα δοκιμάζεται από την μεγάλη πυρκαγιά και ο κ. Κικίλιας ευχήθηκε καλό κουράγιο και επιτυχία στις πυροσβεστικές δυνάμεις που αγωνίζονται να σβήσουν τις φωτιές.

Για τον εμβολιασμό σημείωσε ότι «το νησί είχε μείνει πίσω αλλά τώρα τα δεδομένα αυτά αλλάζουν. Στη Σάμο βρίσκονται πλέον όλα τα εμβόλια κι ο κόσμος πρέπει να πάει να εμβολιαστεί».

Έκανε έκκληση σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου να εμβολιαστεί αλλά και προς τους πολίτες ,καθώς αυτό αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να πάει καλά και ο τουρισμός .

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου στη Σάμο έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους 12.715 πολίτες ή το 38,5%, ενώ έστω και μία δόση έχουν κάνει 15.003 δηλαδή το 45,4% του πληθυσμού.

Τον Βασίλη Κικίλια συνόδευε ο βουλευτής του Νομού γιατρός καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Τον υπουργό «υποδέχτηκαν» με συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αναδεικνύοντας τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα, κυρίως με την έλλειψη προσωπικού.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα