Σάμος: Η πρώτη παρουσίαση της «Χρυσής Εκδίκησης»

Με την παρουσία ενός πολυπληθούς κοινού, στον κήπο της δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου, παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της ΄Ελενας Χουσνή με τίτλο «Χρυσή Εκδίκηση» από τις εκδόσεις Κύφαντα. Η βραδιά ξεκίνησε με ένα από τα βίντεο για την ιστορία του βιβλίου, που ετοίμασε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Σβαρνιάς, που ήταν και συντονιστής της εκδήλωσης, για να ακολουθήσει με λίγα λόγια για την συγγραφέα και το βιβλίο, ο εκδότης.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν οι κυρίες Βίκυ Λεκάτη και Ερασμία Κρητικού.

Η συγγραφέας φανερά συγκινημένη έκλεισε την βραδιά μιλώντας καταρχήν για την αστυνομική λογοτεχνία σαν είδος, και ιδιαίτερα την ελληνική καλώντας το κοινό να της δείξει περισσότερο ενδιαφέρον, για το βιβλίο και πώς εμπνεύστηκε το θέμα του και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς ενώ κλείνοντας  δήλωσε ότι αφιερώνει το βιβλίο  της στην μητέρας της.

Ειδικά για την βραδιά η ερασιτέχνης φωτογράφος Ελεάνα Κωνσταντάκη, παραχώρησε ένα πρότζεκτ φωτογραφιών με τίτλο «Θλίψη», που προβλήθηκαν λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης. Η βραδιά έκλεισε με  προσφορά  κρασιών ,της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου, και μουσικό πρόγραμμα από συγκρότημα νέων καλλιτεχνών του νησιού.

ΕΡΤCategories: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΑΜΟΣ

Tags: ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: