Ευχαριστήριος Επιστολή του Δήμου Ικαρίας για τον αξονικό τομογράφο

Ανακοίνωση που συνυπογράφουν οι Νίκος Καλαμπόγιας,ο Δήμαρχος Ικαρίας, και ο Παναγιώτης Καραγιαννάκης, πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ικαρίας.

Κατόπιν της ανακοίνωσης του Βουλευτή Ν. Σάμου, κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, για τηλεσύνδεση του Τμήματος Αξονικού Τομογράφου του Νοσοκομείου Ικαρίας με την αντίστοιχη ακτινοδιαγνωστική μονάδα του Νοσοκομείου Ιατρικού Κέντρου Αμαρουσίου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ως Δημοτική Αρχή το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τον κύριο Αποστολόπουλο αλλά και τον Διευθυντή Ακτινολόγο του Ιατρικού Κέντρου κ. Μποντόζογλου για τη δωρεάν χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Ικαρίας και τον Ικαριώτικο λαό.

Οποιαδήποτε ανιδιοτελή προσφορά βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού μας είναι ευπρόσδεκτη και αποδεκτή. Πόσο μάλλον δε όταν έστω και μία ζωή συμπολίτη μας σωθεί. Για το λόγο αυτό και με αφορμή αυτήν την τόσο σημαντική χορηγία, καλούμε όσους και όπως μπορούν είτε φυσικά πρόσωπα, είτε ιδιωτικές εταιρείες, στα πλαίσια της εταιρικής
υπευθυνότητας, να συνδράμουν με τον ίδιο τρόπο.

Ταυτόχρονα, χωρίς να εφησυχάζουμε, αναμένουμε τόσο ο Βουλευτής, όσο και ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου να συνεχίζουν τις προσπάθειες, για την στελέχωση του Τομογράφου με μόνιμο προσωπικό αλλά και τη στελέχωση όλων των μονάδων υγείας με όσους ιατρούς απαιτούνται.

Σχολιάστε Ελεύθερα