Δανία – Φινλανδία 0-1

Ο Αγώνας είχε διακοπεί στο 43′ με τον τραυματισμό του Έρικσεν, όπως γράψαμε νωρίτερα, σε εκείνο το σημείο έγιναν συγκλονιστηκά πράγματα με το αρχηγό της Εθνικής Δανίας Σίμον Κίερ να σώζει τον συμπαίκτη του, να καθησυχάζει την σύζυγό του όταν ο Έρικσεν ήταν υπό την φροντίδα των γιατρών και στη συνέχεια οι συμπαίκτες του ποδοσφαιριστή να σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα κατά τη μεταφορά του συμπαίκτη τους στο νοσοκομείο.

Από τι φαίνεται ο συμπαίκτης τους είναι σε καλή κατάσταση και όταν μαθεύτηκαν τα νέα, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά από το σημείο που διακόπηκε. Η Δανία έχασε με ένα γκολ του Πογιάνπαλο στο 60′, αλλά κέρδισε την καρδιά όλων των φιλάθλων του ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, του αθλήματος που μπορεί να διδάξει ήθος.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

Δανία: Σμάιχελ, Βας (76′ Στρίγκερ), Κίερ (63′ Βέστεργκααρντ), Κρίστενσεν, Μάλε, Ντιλέινι (76′ Κορνέλιους), Χόιμπιεργκ, Έρικσεν (43′ Γένσεν), Πόουλσεν, Βιντ (63′ Σκοβ Όλσεν), Μπρέθγουεϊτ.

Φινλανδία: Χραντέτσκι, Ραϊτάλα (90′ Βάισανεν), Αραγιούρι, Ο’ Σόνεσι, Ούρονονεν, Λουντ, Καμαρά, Σπαρβ (77′ Σούλερ), Τόιβιο, Πογιάνπαλο (84′ Φορς), Πούκι (77′ Κάουκο).

Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία της διοργάνωσης

Σχολιάστε Ελεύθερα