Συμβουλές οργάνωσης γάμου για εργαζόμενες νύφες

Την εποχή που διανύουμε, όπου όλοι έχουμε αμέτρητες υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Σίγουρα αποδεικνύονται δυσκολότερα εάν είστε μέλλουσα νύφη και προσπαθείτε να οργανώσετε το γάμο σας ενώ δουλεύετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Δε χρειάζεται όμως να απελπίζεστε. Είμαι εδώ για να σας δώσω αρκετές συμβουλές ούτως ώστε να χαλαρώσετε και να δείτε πώς θα προλάβετε να κάνετε όλα όσα απαιτούνται για τη διοργάνωση του γάμου σας έγκαιρα και ευχάριστα.

Φυσικά θα πρέπει να ξεκινήσετε καταλήγοντας έπειτα από έρευνα στο στυλ που θέλετε να έχει ο γάμος σας, καθώς και στην τοποθεσία. Ανάλογα με το πού μένετε ή με το μέρος στο οποίο έχετε ονειρευτεί να πραγματοποιήσετε το γάμο σας, καταλήξτε εάν θα τον κάνετε σε κάποιο κτήμα γάμου ή σε έναν διαφορετικό χώρο. Σε όλες τις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε κτήματα καθώς και ποικίλοι χώροι εκδηλώσεων για τη γαμήλια δεξίωσή σας. Παράλληλα, καταλήξτε στο εάν θα κάνετε έναν ανοιχτό γάμο με αρκετούς καλεσμένους ή έναν γάμο σε κλειστό κύκλο, ώστε να έχετε μία εικόνα και να υπολογίσετε το διαθέσιμο budget σας.

Μία σημαντική συμβουλή που θα ήθελα να σας δώσω είναι να μην αντιμετωπίσετε τη διοργάνωση του γάμου σας ως μία υποχρέωση την οποία πρέπει να βγάλετε εις πέρας, αλλά ως μία ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία. Πρόκειται άλλωστε για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας. Εάν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης όλων αυτών που έχετε να κάνετε νιώσετε ότι αγχώνεστε, θυμηθείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε τα πράγματα πιο ήρεμα.

Μην ξεχνάτε ότι οι φίλες και η οικογένειά σας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν για ό, τι δεν έχετε χρόνο να κάνετε εσείς. Μπορείτε λοιπόν να τους ενημερώσετε για όποια εκκρεμότητα θα χρειαστείτε τη βοήθειά τους, ώστε να συμβάλλουν και αυτοί στη διοργάνωση. Μη φοβηθείτε να τους το ζητήσετε, γιατί σίγουρα θα το κάνουν με μεγάλη χαρά.

Θυμηθείτε να κρατήσετε από την αρχή ένα σημειωματάριο και να καταγράφετε όποια εκκρεμότητα έχετε, καθώς και ό, τι σκέφτεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μην το ξεχάσετε μετά. Σκεφτείτε επίσης ότι κάθε λεπτό της ημέρας είναι χρήσιμο και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Όποια στιγμή λοιπόν έχετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά σας ενδείκνυται ώστε να κάνετε κάποια τηλεφωνήματα που νομίζατε ότι δεν θα προλαβαίνατε. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε ότι τελικά υπάρχει επαρκής χρόνος ώστε να οργανωθούν όλα.

Ακόμα, έχετε στο μυαλό σας να κλείνετε το κινητό και τα email σας όταν πρόκειται να ασχοληθείτε με την οργάνωση του γάμου σας. Είναι μία ευκαιρία για εσάς να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε για τη μέρα αυτή και να το αναζητήσετε. Φυσικά, αποφύγετε τα τηλεφωνήματα και τα emails της τελευταίας στιγμής την ημέρα του γάμου σας και απολαύστε την!

Άρθρο από κτήματα γάμου στην Πάτρα KtimaPanagiotopoulouCategories: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Tags:

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: