Επιγραφές του καταστήματός σας: οι 5 επιλογές για να προβάλετε την επιχείρησή σας

Η διαφημιστική προβολή είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ευημερία μιας επιχείρησης και συμβάλει στο brand awareness και την προσέλκυση πελατείας τόσο με άμεσο όσο και με έμμεσο τρόπο.

Αυτή η προβολή μπορεί να συμβεί με διάφορες δυνατότητες και σε διάφορα μέσα, όμως καταρχάς ξεκινάει από το κατάστημά σας και την εικόνα του στον έξω κόσμο. Όταν στοχεύετε στην τοπική αγορά και θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του περαστικού, έτσι ώστε να του εντυπωθεί το μαγαζί σας και να γίνει αμέσως ή σύντομα πελάτης, τότε οι επιγραφές έξω από το κατάστημα παίζουν κομβικό ρόλο, μεγαλύτερο ακόμα και από τη βιτρίνα. Οι επιλογές που έχετε σχετικά με την εμφάνιση αυτών των πινακίδων είναι ποικίλες:

Ξύλινες επιγραφές

Μια παραδοσιακή μέθοδος είναι οι ξύλινες επιγραφές, οι οποίες πλέον έχουν εκμοντερνιστεί σε μεγάλο βαθμό και μπορούν να γίνουν πραγματικά έργα ξυλογλυπτικής τέχνης. Τα φυσικά υλικά, η απλότητα και η καθαρότητα του ξύλου συνδυάζουν την οικολογική διακόσμηση και το σεβασμό του περιβάλλοντος με την πρόοδο και την τέχνη δημιουργώντας ενδιαφέροντα αποτελέσματα με καινοτόμες τεχνικές.

Μεταλλικές επιγραφές

Οι μεταλλικές επιγραφές δίνουν την ευελιξία στον κατασκευαστή να πειραματιστεί με διάφορα υλικά, όπως αλουμίνιο, λαμαρίνα, inox και μπρούντζο, χωρίς μεγάλη οικονομική επιβάρυνση, αφού θεωρούνται και η πιο οικονομική λύση. Μπορούν να συνδυαστούν με Plexiglas, αυτοκόλλητα εξωτερικής χρήσης και φωτογραφίες με ψηφιακή εκτύπωση, ώστε να προκύψει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μάλιστα σε γρήγορο χρόνο χωρίς μεγάλη προεργασία.

Φωτεινές επιγραφές

Οι φωτεινές επιγραφές έχει αποδειχτεί ότι έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στον καταναλωτή, αφού όχι μόνο διαθέτουν το στοιχείο του εντυπωσιασμού, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνουν να αναδείξουν τις βασικότερες πληροφορίες με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις λάμπες LED η κατανάλωση ρεύματος με τις φωτεινές επιγραφές είναι ελάχιστη, ενώ δίνεται η δυνατότητα εναλλαγής των πληροφοριών με τον κατάλληλο φωτισμό.

Επιγραφές πυλώνες

Οι επιγραφές πυλώνες είναι ό,τι πιο άμεσο μπορείτε να βρείτε, για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του περαστικού. Η επιβλητικότητα και η αμεσότητα του πυλώνα καταφέρνει να γεμίσει το χώρο έξω από την επιχείρησή σας σε συνδυασμό με την κύρια πινακίδα, δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο δίδυμο. Απαιτείται, βέβαια, να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή στο design της, στην ποιότητα της κατασκευής της αλλά και στη μελέτη στήριξής της, ώστε όλα να γίνουν με απόλυτη ασφάλεια σε συνάρτηση με την αισθητική του χώρου, το σημείο του καταστήματος και τον περιβάλλοντα χώρο.

Ανάγλυφα γράμματα

Οι επιγραφές με ανάγλυφα γράμματα δίνουν κύρος και ποιοτικό αποτέλεσμα στην εξωτερική εμφάνιση του μαγαζιού, κάτι που εξηγεί γιατί η αγορά στρέφεται ολοένα και περισσότερο σε αυτά ως μια εναλλακτική μορφή πινακίδας. Οι επιλογές σε αυτό το είδος επιγραφής είναι πολλές, αφού αυτή μπορεί να είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, ξύλο, Plexiglas ή πλαστικό. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα για κρυφό φωτισμό με LED τεχνολογία που φωτίζει την πρόσοψη, την πλάτη ή συγκεκριμένα στοιχεία, ώστε να συνδυαστούν τα πλεονεκτήματα της φωτεινής επιγραφής με αυτά των ανάγλυφων γραμμάτων.

Άρθρο από επιγραφές Proothisi

Σχολιάστε Ελεύθερα