Ενοικιάστε αυτοκίνητο με οδηγό, για το εταιρικό σας event

Έχετε εταιρεία και προγραμματίζετε ένα event; Θα οργανώσετε μία παρουσίαση με κάποιον επίσημο προσκεκλημένο; Σχεδιάζετε κάποιο συνέδριο ή ημερίδα ή σεμινάριο με διακεκριμένους ομιλητές;

Η καθημερινή επιχειρηματική πραγματικότητα, οδηγεί σε αποφάσεις που εξυπηρετούν στόχους, οράματα, αποστολές, προγράμματα, που με τη σειρά τους οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για το λόγο αυτό, κάθε επιλογή, πρέπει να είναι προσεκτικά μελετημένη και εύστοχη. Τίποτα στην τύχη και τίποτα χωρίς έρευνα και αξιολόγηση.

Στο πλαίσιο αυτό, μια απόφαση που θα πρέπει να ληφθεί, στη διαδικασία προγραμματισμού ενός εταιρικού event, μιας παρουσίασης, μιας ημερίδας, είναι η μεταφορά προσώπων που σχετίζονται με την παρουσίαση ή την εκδήλωση, ή έχουν πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, όπως ομιλητές ή επίσημοι προσκεκλημένοι.

Σε αυτήν την περίπτωση είναι επιβεβλημένο η εταιρεία να αναλάβει την μεταφορά, με τον καλύτερο τρόπο, που να έχει και ουσιαστικά και επικοινωνιακά οφέλη.

Και η πιο επαγγελματική λύση, είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό. Δηλαδή η προσφυγή σε εξειδικευμένη εταιρεία, με έμπειρο προσωπικό και μεγάλο στόλο αυτοκινήτων, για να επιλέξετε εκείνο που ανταποκρίνεται στο προφίλ του μεταφερόμενου προσώπου, της εταιρείας σας και της εκδήλωσης την οποία προγραμματίζετε.

Δεν επιλέγουμε τυχαία, ούτε απαραίτητα το πιο πολυτελές ή εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Πρέπει να ταιριάζει στην εταιρική μας κουλτούρα και στην εικόνα του επίσημου καλεσμένου μας.

Η μεταφορά ενός προσώπου που πρωταγωνιστεί σε μία εκδήλωση, έχει πάντα θετικό αντίκτυπο για την εταιρεία που προχωράει στην μίσθωση.

Απέναντι στον επίσημο καλεσμένο δείχνει σεβασμό, αναγνώριση και βέβαια μπορεί να εξυπηρετεί και πρακτικά θέματα, όπως πιθανή αδυναμία μετακίνησης του προσώπου χωρίς αυτοκίνητο.

Η δημόσια εικόνα της εταιρείας που χρησιμοποιεί αυτήν την υπηρεσία, δηλαδή την ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό, αναβαθμίζεται έναντι του κοινού της, αλλά και των μέσων επικοινωνίας, στο βαθμό που αξιοποιεί αυτήν την ενέργεια στο πλάνο δημοσίων σχέσεων που έχει καταστρώσει.

Χρειάζεται βέβαια ισορροπία και διάκριση, για να μην θεωρηθεί προκλητική η χρήση ενός πολυτελούς αυτοκινήτου, για παράδειγμα, σε μια εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα και σκοπού.

Γι’ αυτό και επιλέγουμε σοβαρές εταιρείες που ασχολούνται με την ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό, όπου εκτός του στόλου και του προσωπικού, διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να μας καθοδηγήσει στην πλέον κατάλληλη επιλογή αυτοκινήτου, που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες μας.

Απευθυνθείτε σήμερα στην εταιρία Exotic Cars, γνωρίστε την σειρά και την ποικιλία των αυτοκινήτων που διαθέτει, μιλήστε με τους ανθρώπους της, εξηγείστε τι ακριβώς επιδιώκετε, και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε και θα κάνετε την καλύτερη και πιο αποτελεσματική εκλογή αυτοκινήτου.

Σχολιάστε Ελεύθερα