Δελτίο τύπου του επάρχου για την αναχώρηση του ρωσικού τηλεοπτικού συνεργείου

Αναχώρησε το Ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο από την Ικαρία γεμάτο εικόνες, βιντεολήψεις  και πολλές συνεντεύξεις από ηλικιωμένους μιας και η αποστολή του ήταν η μακροζωία στην Ικαρία.

ChannelOneRussia

Επισκέφτηκαν πολλές περιοχές του νησιού μας και χωριά, καταγράφοντας τον τρόπο ζωής των Ικαριωτών την καθημερινότητα τους και την ηλικία τους. Επισκέφτηκαν την Λουτρόπολη των Θερμών και βιντεοσκόπησαν την περιοχή.Είναι μια παραγωγή η οποία σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Τουρισμού της Ελλάδας και το γραφείο τουρισμού της Ελλάδας στη Ρωσία, για την ανάδειξη της ιδιαιτερότητας της Ικαρίας στην Μακροζωία.

Σε δύο μήνες περίπου θα  προβληθεί από την Ρωσική τηλεόραση και θα απευθύνεται σε 160 εκατομμύρια κόσμου, θα είναι επίσης και στο διαδίκτυο όποτε θα μπορούν να το δουν σε όλο τον κόσμο.Είναι μια γιγαντιαία διαφήμιση για την Επαρχία και επίσης θα λειτουργήσει θετικότατα επί τη ευκαιρία της πιστοποίησης των Ιαματικών Πηγών μας, γεγονός που θα ανοίξει άμεσα τις πόρτες για επισκέψεις στο νησί πολιτών από την Ευρωπαϊκή Ένωση κάτω από την κάλυψη των ασφαλιστικών τους ταμείων.

Σχολιάστε Ελεύθερα