Εθελοντική αιμοδοσία στη Σάμο

Eθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη.

Η αιμοδοσία θα γίνει στις 13 Ιουνίου από τις 10:00 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου. Θα συμμετέχουν επίσης τιμώντας σταθερά τον εθελοντισμό, η Ένωση Αστυνομικών Ν. Σάμου και το SAMOS VESPA CLUB.

Oι διοργανωτές της εθελοντικής αιμοδοσίας ενημερώνουν ότι για την διεξαγωγή της αιμοδοσίας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών κατά της covid-19.

«Η διοργάνωση της Παγκόσμιας Ημέρας εθελοντή Αιμοδότη, είναι ένδειξη πολιτισμού και ανθρωπισμού, που αρμόζει στη στάση του σύγχρονου ανθρώπου απέναντι στις δυσκολίες που γεννούν οι νέες συνθήκες της εποχής μας. Καλούμε λοιπόν, όλους τους εθελοντές και όλους τους συλλόγους, να συμμετέχουν στον κοινό μας στόχο που δεν είναι άλλος από το να δώσουμε βοήθεια και να προσφέρουμε ελπίδα στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται», αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σάμου.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα