Διοικητής Νοσοκομείου Σάμου: Ο δρόμος για την “ελευθερία” είναι ένας και μοναδικός, ο εμβολιασμός

Ο δρόμος για την ελευθερία είναι ένας και μοναδικός, ο εμβολιασμός, τόνισε στην εκπομπή “Από τις έξι” ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου κ. Νίκος Στεφανής με αφορμή την αναβολή του σχεδίου “Γαλάζια Ελευθερία” λόγω μειωμένης συμμετοχής πολιτών από το νησί της Σάμου.

Δεν περιμέναμε ότι δεν θα είχε συμμετοχή το εμβολιαστικό πρόγραμμα με τις 12 γραμμές, στο κέντρο που είχε δημιουργηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού. Ωστόσο πρόσθεσε ότι οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να συνεχίσουν να κλείνουν ραντεβού στα τρία εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν στο νησί μας. Συνολικά λειτουργούν έξι (6) εμβολιαστικές γραμμές. Δύο (2) γραμμές στο Γ.Ν Σάμου με το εμβόλιο της PFIZER, μία (1) γραμμή στο Κέντρο Υγείας Σάμου με το εμβόλιο της PFIZER, δύο (2) γραμμές στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου με το εμβόλιο της JOHNSON & JOHNSON και μία (1) γραμμή στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου με το εμβόλιο της ΑSTRAZENECA.

ertflix.gr Player

Αναφερόμενος στην πληρότητα που αφορά τις εμβολιαστικές γραμμές του Γ.Ν. Σάμου και του Κέντρου Υγείας Σάμου, ανέφερε ότι, με το εμβόλιο της PFIZER είναι υψηλή, ενώ η πληρότητα στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου με το ΑSTRA ZENECA είναι χαμηλή και λίγο πιο αυξημένη στα εμβόλια της JOHNSON & JOHNSON. Συνολικά έχουν γίνει 10.171 δόσεις και 6.256 πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό και με τις δύο δόσεις. Το ποσοστό κατά την δική μας άποψη δεν είναι κακό.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα