Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Νέα Δημοκρατία Ικαρίας

Η τοπική  οργάνωση  Ικαρίας της ΝΔ  απαντώντας  στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Ικαρία απορεί με την αποσιώπηση της επιτυχίας των εμβολιασμών στο νησί μας .

  1. Προφανώς θεωρεί ότι για κάθε αυτονόητη και απαραίτητη πράξη της κυβέρνησης απαιτείται χειροκρότημα και δοξολόγημα , επειδή  η πλειονότητα των κυβερνητικών ενεργειών ,είναι προκλητικά  αντιλαϊκές.
  2. Στο βασικό ερώτημα που θέτουμε  ” Αν σήμερα  θέλει κάποιος να εμβολιαστεί στην Ικαρία, έχει δικαίωμα επιλογής εμβολίου ή πρέπει να εμβολιαστεί αναγκαστικά μόνο με astra zeneca στο ΚΥ Ευδήλου;”, αρμόδιοι να απαντήσουν είναι οι δομές υγείας και ο δήμος Ικαρίας και πάντως όχι η τοπική της ΝΔ εκτός και εάν ταυτίζονται. Ωστόσο μας απαντά η τοπική  ΝΔ και για μια ακόμη φορά  παραπληροφορεί και ψεύδεται (κατά μάνα κατά κύρη). Ασφαλώς γνωρίζουμε  ότι το Κ.Υ Ευδήλου συνεχίζει αδιάκοπα τους εμβολιασμούς, προς τιμήν του  ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και μάλιστα χωρίς καμία έκπτωση στην παροχή άλλων ιατρικών υπηρεσιών! Στο νοσοκομείο Αγίου Κηρύκου μπορεί να εγγραφεί  σήμερα κάποιος για να κάνει την α δόση του εμβολίου της Pfizer ; Περιμένουμε απάντηση.
  3. Οσο για την επίσκεψη της υφυπουργού τουρισμού, τη θεωρούμε αυτονόητη και  ότι έγινε στα πλαίσια των καθηκόντων της και καλά έκανε και ήρθε, όμως η έλευση της κ. Ζαχαράκη δε σημαίνει για εμάς σιγή διαλόγου για  άλλα σοβαρά ζητήματα ,όπως αυτό της υγείας .
  4. Αναμένουμε την απάντηση και τις ενέργειες των αρμοδίων , ώστε να μπορούν όλοι οι συμπατριώτες μας να εμβολιάζονται με όποιο εμβόλιο επιλέγουν και πάντα στην Ικαρία !

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΙΚΑΡΙΑΣ

One thought on “Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Νέα Δημοκρατία Ικαρίας

Σχολιάστε Ελεύθερα