Ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας για τον Εμβολιασμό στο νησί μας

Πολλοί συντοπίτες μας, για διάφορους λόγους, δεν είχαν κλείσει μέχρι σήμερα ραντεβού για να εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο της Ικαρίας και δυστυχώς τώρα πια δεν έχουν αυτή την δυνατότητα, εφόσον το σύστημα δεν δέχεται πλέον νέα αιτήματα για ραντεβού.

Έχει κλείσει και η πλατφόρμα του Δήμου Ικαρίας, όπου μπορούσε να εμβολιαστεί ο γενικός πληθυσμός του νησιού, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Επομένως, όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν από τώρα και στο εξής, θα πρέπει να ταξιδέψουν στη Σάμο ή αλλού.

Δεν κατανοούμε πραγματικά αυτή την απόφαση και τον αποκλεισμό όσων αποφάσισαν έστω και τώρα να εμβολιαστούν, για δικούς τους λόγους, τους οποίους δεν εξετάζουμε.

Η πολιτεία δεν μπορεί να είναι τιμωρητική και εκδικητική προς τους πολίτες της επειδή πιθανόν δεν δήλωσαν εγκαίρως ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως οι συντοπίτες μας να μπορέσουν να εμβολιαστούν, εφόσον το επιθυμούν, άμεσα και μάλιστα ενόψει της τουριστικής περιόδου που ήδη ξεκίνησε στο νησί μας.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους εργαζόμενους στην εστίαση και τον τουρισμό που θα έρθουν να εργαστούν στην Ικαρία και οι οποίοι θα πρέπει επίσης να εμβολιαστούν για να προστατευτούμε όλοι, εργαζόμενοι και πελάτες.

Ζητάμε λοιπόν να αλλάξει αυτή η παράλογη απόφαση, από όπου κι αν προέρχεται και όλοι οι κάτοικοι του νησιού, μόνιμοι και μή, να έχουν το δικαίωμα και την δυνατότητα του εμβολιασμού, με όποιο εμβόλιο επιθυμούν και οποτεδήποτε το αποφασίσουν.-

3 thoughts on “Ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας για τον Εμβολιασμό στο νησί μας

Σχολιάστε Ελεύθερα