Η κωμωδία της Κυβερνήσεως

Από τη σύνταξη

Πριν βιαστείτε να κρίνετε θα σας πούμε ότι αυτή την έκφραση στο περίπου είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας και την κλέψαμε. Το τι ακριβώς είπε θα το δείτε στη συνέχεια, αλλά πρώτα ας υπενθυμίσουμε πως στον νόμο για την συνεπιμέλεια δύο σημαντικές γυναίκες του κυβερνώντος κόμματος (Γιαννάκου και Κεφαλογιάννη) εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια. Η Μαριέττα Γιαννάκου μάλιστα που είναι και βουλεύτρια τα είπε και στην βουλή ενώ από τι φαίνεται θα υπάρξουν και άλλες διαφωνίες.

Πάμε όμως στις δηλώσεις Τζαβάρα ο οποίος στον ΣΚΑΙ σήμερα κατήγγειλε παρεμβάσεις που έγιναν για να σωθούν πανεπιστημιακά τμήματα της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, και επισήμανε πως οι βουλευτές της Ηλείας δεν έχουν τη δύναμη να κάνουν το ίδιο. «Εμάς δε μας ακούν παρότι διαθέτουμε τη φωνή», σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Επειδή εγώ δεν υπήρξα ποτέ πολιτικάντης και δεν προέρχομαι από κανένα πολιτικό σχήμα αλλά από την κοινωνία, που 40 χρόνια μάχομαι στο επάγγελμα του δικηγόρου, μετά από αυτή την κωμωδία, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, διότι ακριβώς δεν θέλω να δώσω σε κανέναν το δικαίωμα να σκέφτεται ότι όσα λέω, τα λέω για τα ψηφαλάκια».

«Σας λέω λοιπόν και σας δηλώνω ότι εγώ υποψήφιος στις επόμενες εκλογές δεν θα είμαι εξαιτίας αυτού του γεγονότος και εξαιτίας βέβαια και του γεγονότος ότι ακόμα στην Ηλεία περιμένουμε να έρθει και να δημοπρατηθεί ο δρόμος που θα αντικαταστήσει την καρμανιόλα Πύργου-Πατρών στην οποία κάθε χρόνο σκοτώνεται ο πληθυσμός ενός μικρού χωριού» σημείωσε ο Κώστας Τζαβάρας.

Οι μεγάλες αλήθειες απεκαλύφθησαν σε μια συνέντευξη στο αγαπημένο παιδί του κυβερνώντος κόμματος, τον κύριο Πρωτοσάλτε. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις λοιπόν πως αρχίσαν οι σοβαρές μάχες των Δελφίνων μέσα στο κυβερνών κόμμα και όλα αυτά την ώρα που ο πρωθυπουργός βρίσκεται για διακοπές στην Τήνο.

Η άποψη του περιοδικού μας είναι πως εν μέσω ή προς το τέλος της κορωνοκρίσης θα γίνουν εκλογές. Υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις, να δούμε βέβαια. Ο κύριος Τζαβάρας όμως είπε πράγματα που εαν είχαμε την προηγούμενη κυβέρνηση θα είχαν γίνει. Ο δρόμος καρμανιόλα όπως σωστά τον χαρακτήρισε, είχε αρχίσει να γίνεται επί ΣΥΡΙΖΑ, την πρώτη ημέρα της νυν κυβερνήσεως, πριν ακόμα ανακοινωθεί το υπουργικό σχήμα έγιναν οι εξής ανακοινώσεις:

  • Διακοπή του δρόμου Πύργος-Πάτρα
  • Κλείσιμο των σχολών που καταγγέλει ο Τζαβάρας και συγκεκριμένα της νομικής Πατρών, που θα υποδεχόταν τους πρώτους φοιτητές τον Σεπτέμβριο
  • Και ο άνθρωπος που ευθύνεται για το έγκλημα στο Μάτι, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, και η κυβέρνηση Τσίπρα καρατόμησε, ενώ ο Μητσοτάκης ως αντιπολίτευση λίγο ως πολύ “ζητούσε το κρέμασμά του”, έγινε γενικός γραμματέας δημόσιας τάξης

Το πιο ωραίο και γελοίο ητάν αυτό που έκανε ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη. Λίγους μήνες αργότερα στην έκθεση της ΔΕΘ ανακοίνωσε την επιστροφή στο σχέδιο Σαμαρά για τον σταθμό Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Μια μικρή ελληνική πομπηϊα θα σπάσει και θα μεταφερθεί σε άλλον χώρο, ενώ οι Θεσσαλονικείς είδαν ξανά το μετρό ως ανέκδοτο. Σε 5 χρόνια και αν, θα γίνει. Είναι πραγματικά γελοίοι αλλά το κακό είναι πως είναι και επικίνδυνοι. Κορωνοϊός,κακοδιαχειρίσεις, Ακρόπολη, Νικολάου με τις όμορφες αναθέσεις τις και άλλα πολλά. Χωρίς να γράψω περισσότερα και να σας κουράζω, δεν είμαστε όλοι το ίδιο…………

Σχολιάστε Ελεύθερα