Επίθεση των Βρετανικών Μέσων για την εξαφάνιση της Αστροφυσικού

Δεύτερη επιστήμονας εξαφανίζεται σε ελληνικό νησί

Ικαρία: Απίστευτη επίθεση των βρετανικών ΜΜΕ - «Δεύτερη επιστήμονας εξαφανίζεται σε ελληνικό νησί»

Πρώτα ήταν η Σούζαν Ίτον, η οποία δολοφονήθηκε στην Κρήτη. Τώρα είναι η Νάταλι Κρίστοφερ, που αγνοείται στην Ικαρία. Κοινός παρανομαστής; Ήταν και οι δυο επιστήμονες.

Η εξαφάνιση έχει θορυβήσει τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία φιλοξενούν εκτενές ρεπορτάζ για τις πορείες των ερευνών της 34χρονης αστροφυσικού.

Τα περισσότερα επικεντρώνονται πως είναι η δεύτερη εξαφάνιση γυναίκας επιστήμονα σε ελληνικό νησί, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως όπως και η Σούζαν Ίτον, έτσι και η Νάταλι, είχε βγει για jogging…

Περαιτέρω τα βρετανικά μέσα λένε τα εξής:

  1. O Guardian αναφέρει ότι έχουν σταλεί και επιθεωρητές της αστυνομίας από τη Σάμο για να αναλάβουν τα ηνία της έρευνας για την εξαφάνιση της Νάταλι Κρίστοφερ.
  2. Το δίκτυο Sky News σημειώνει ότι γίνονται εντατικές έρευνες στην Ικαρία για τον εντοπισμό της αγνοούμενης, έρευνες στις οποίες μετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, η ακτοφυλακή, εθελοντές καθώς και ένα ελικόπτερο εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες.
  3. Οι Times του Λονδίνου αναφέρουν την υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία «έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονίας και πετχάτηκε η σορός της σε ένα μπούνκερ των Ναζί στην Κρήτη τον περασμένο μήνα».
  4. H Telegraph μίλησε με εκπρόσωπο του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών στο Λονδίνο, που δήλωσε ότι το Φόριν Όφις «συνδράμει την οικογένεια της Βρετανίδας που αγνοείται στην Ικαρία και είναι σε επαφή με τις ελληνικές Αρχές που διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό της».

Εντωμεταξύ βρέθηκε το στίγμα το κινητού της σε κοντινή περιοχή του ξενοδοχείου

Ο Μιχάλης Χριστοδούλου, επικεφαλής διασωστών Ικαρίας μίλησε στο Open και αποκάλυψε πού βρέθηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου.

Οι φωνές που άκουσε η καμαριέρα 

Σύμφωνα με το sigmalive, η καμαριέρα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε η γυναίκα με τον σύντροφό της, ανέφερε στον ξενοδόχο και την ΕΛ.ΑΣ. πως ένα βράδυ πριν χαθούν τα ίχνη της Νάταλι, είχε ακούσει φωνές.

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχό μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Βασίλη Θεοδωράκη.

Για την διευκόλυνση πάντως των ερευνών οι Αρχές εξέδωσαν και Silver Alert για τον εντοπισμό της Natalie, ζητώντας από όποιος γνωρίζει ή είδε κάτι να απευθυνθεί σε αυτές.

newsbomb

 

Σχολιάστε Ελεύθερα