Ικαρία: Εθελοντές από Κύπρο έτοιμοι να συνδράμουν

Σε ετοιμότητα βρίσκονται ομάδες εθελοντών από την Κύπρο προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για εντοπισμό της 35χρονης Νάταλι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ομάδα από το Cyprus Trail Runners εκφράζει ετοιμότητα να αποστείλει στην Ικαρία έμπειρο άτομο της ομάδας, το οποίο, όπως αναφέρει ανάρτηση, έχει χαρτογραφήσει την περιοχή και έχει αποστείλει σχετικά σημεία από το Google Earth στις ελληνικές Αρχές. Η ομάδα του Cyprus Trail αναφέρει ότι είναι αναγκαίο να γίνει άμεσα η αποστολή. Την ανάγκη για άμεση αποστολή ομάδας εκφράζει και η εθελοντική ομάδα υπό τον Μάρκο Τράγκολα ως επικεφαλής, όπως ενημερώνεται το SigmaLive, αφού κρίνεται ως καθοριστικής σημασίας η αποστολή μέχρι αύριο.

Εξάλλου, ετοιμότητα να συνδράμει τις έρευνες εκφράζει η Κυπριακή Δημοκρατία, όπως πληροφορείται το ΣΙΓΜΑ από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως πληροφορείται το SigmaLive, από την πρώτη στιγμή ετοιμότητα εξέφρασε ο τέως Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, με ομάδα οκτώ έμπειρων ατόμων που είναι έτοιμοι να συνδράμουν στις έρευνες για εντοπισμό της αστροφυσικού. Στο παρόν στάδιο, γίνονται προσπάθειες εξεύρεσης πτήσης αφού λόγω και της καλοκαιρινής περιόδου που διανύουμε οι θέσεις σε πτήσεις είναι περιορισμένες, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια.

SigmaLiveCategories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΙΚΑΡΙΑ

Tags: ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: