Ευχές βουλευτή Σάμου για το ΠΑΣΧΑ

Το μήνυμα της Ανάστασης είναι το πιο χαρμόσυνο μήνυμα και συμβολίζει την ελπίδα.

Μετά από τη δύσκολη δοκιμασία που περνά ο πλανήτης ολόκληρος, είναι σίγουρο πως η κανονικότητα θα επιστρέψει και μαζί με αυτήν το χαμόγελο και η αισιοδοξία των ανθρώπων. 

Η πανδημία του κορωνοϊού ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί την κοινωνία μας, όμως με τα γρήγορα αντανακλαστικά της πολιτείας και τη σωστή διαχείριση της κατάστασης είμαστε κοντά στην αντιμετώπιση του ιού. Μεγάλη συμβολή προς αυτή την κατεύθυνση ο εμβολιασμός των πολιτών που αποτελεί βασικό μέλημα της Κυβέρνησης. 

Ο Νομός μας, όμως, πέρασε ακόμη μια δοκιμασία, αυτή του φονικού σεισμού, και προσπαθεί να επανέλθει στην πρότερη κατάστασή του. Όλες μου οι προσπάθειες επικεντρώνονται στη στήριξη των σεισμόπληκτων και στη βοήθεια του Νομού, ενώ βασικός σκοπός μου είναι η επίλυση του μεταναστευτικού-προσφυγικού που αποτελεί χρόνιο πρόβλημα της Σάμου. 

Είναι σίγουρο πως η ευημερία θα έρθει γρήγορα και θα αφήσουμε πίσω μας τις δυσκολίες. Άλλωστε, διαχρονικά αυτό διδάσκει και το μήνυμα της Αναστάσεως, ότι μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση.

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!

Καλή Ανάσταση! 

Καλό Πάσχα!

Σχολιάστε Ελεύθερα