Επιθετικές δηλώσεις Μπαχτσελί κατά Κυρ. Μητσοτάκη και Ν. Δένδια

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί κατά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια. Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα νωρίτερα, ο ακροδεξιός πολιτικός και εταίρος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι ο Ν. Δένδιας στάλθηκε στην Τουρκία για να προκαλέσει κρίση. Αλλά, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, “έπεσε σε σκληρο βράχο και έσπασε τα νύχια του”.

“Οι δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών αποκάλυψαν ότι στάλθηκε στην Τουρκία ειδικά για να προκαλέσει κρίση” υποστήριξε ο Μπαχτσελί. “Συγχαίρω ολόψυχα τον κ. Τσαβούσογλου. Εκφράζω το σεβασμό μου και στον Πρόεδρό μας που έδωσε τις οδηγίες. Ο Έλληνας Υπουργός έπεσε σε σκληρό βράχο και έφαγε τα νύχια του”, είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

“Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου”, σημείωσε ο Μπατχσελί και πρόσθεσε ότι “παραβιάζεται η συνθήκη της Λωζάνης”.

“Οι ομοεθνείς μας δεν είναι ποτέ μόνοι, απελπισμένοι, χωρίς στήριξη. Φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν έχει πάρει κανένα μάθημα από την ιστορία. Έχω την εντύπωση ότι αυτή η μικροσκοπική χώρα τα έχει διαγράψει από τη μνήμη της. Θα ήταν καλό κάποιος να τα εξηγήσει λεπτομερώς στον θρασύ Δένδια και στον άσχετο Μητσοτάκη“, είπε ο αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα