Η Πανικαριακή ενότητα Αλλαγής για τον Κώστα Πούλο

Όταν ένας αξιόλογος άνθρωπος φεύγει από την ζωή συ¬νηθίζεται από τους αρχαιοτάτους χρόνους, ως ελάχιστο φόρο τιμής, να γίνεται δημόσια μια αναφορά, σχετικά με την ζωή, τη δράση και την προσφορά του αποδημήσαντος.

Οι πρόγονοι μας από αρχαιοτάτων χρόνων πίστευαν ότι η αρετή, η τιμιότης και η προσφορά, πρέπει να βραβεύονται γιατί όπου βραβεύεται η αρετή, εκεί δημιουργούνται αξιόλογοι άνθρωποι. Ο Περικλής στον Επιτάφιο αναφέρει ” οίς γάρ αρετής άθλα μέγιστα κείνται τήδε και άριστοι άνδρες ανα¬φύονται”.

Ο αποδημήσας Κώστας Πούλος ήταν ένα αξιόλογο άτομο, γεμάτο προσφορά και καλο¬σύνη και αξίζει να πούμε δύο λόγια αντάξια της μεγαλοσύνης του.

Ο Κώστας Πούλος, κάτοικος Καρκιναγρίου, σύζυγος και πατέρας, καπετάνιος στο επάγγελμα αλλά και καπετάνιος στη ζωή. Ένας Ικαριώτης με όραμα για την ιδιαίτερη πατρίδα του, συνέβαλε πάντα και με κάθε τρόπο στα κοινά του νησιού μας ως ενεργό μέλος της Πανικαριακής Ενότητας Αλλαγής και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Χριστόδουλου Σταυρινάδη.

Αγαπημένε μας Κώστα σε προπέμπουμε σήμερα στην τε¬λευταία σου κατοικία, με λύπη, όπως πρέπει να προπέμπουμε έναν πανάξιο φίλο, συνεργάτη.

Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια
Αντίο φίλε και συνεργάτη Κώστα

Σχολιάστε Ελεύθερα