Παραδόθηκε αθλητικό υλικό σε ομάδες της Ικαρίας

Την Παρασκευή 9 Απριλίου στο Επαρχείο Ικαρίας παρουσία του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ. Δημήτρη Κουρσουμπά παραδόθηκε αθλητικό υλικό σε εκπροσώπους από ομάδες της Ικαρίας που αυτή την περίοδο αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες που έλαβαν την παραπάνω χορηγία ήταν ο ΠΑΣ Ίκαρος που το γυναικείο του τμήμα συμμετέχει στην Α2 του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, ο ΑΓΣ Διαγόρας που το γυναικείο του τμήμα συμμετέχει στην Β’ Εθνική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου καθώς και ο Α.Ο Μεσαριάς που το γυναικείο του τμήμα συμμετέχει στην Γ’ Εθνική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η παραπάνω ενέργεια πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υλοποίησης προγράμματος της Περιφέρειας ύστερα από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη, ο οποίος επιθυμεί να προωθηθεί και να ενισχυθεί ο αθλητισμός στο Βόρειο Αιγαίο. Στις στολές αναγράφεται το λογότυπο της Περιφέρειας και του νησιού από το οποίο προέρχεται η κάθε ομάδα.

Ο κ. Κουρσουμπάς μετά την παράδοση δήλωσε:

«Ο αθλητισμός και η έμπρακτη στήριξη των ομάδων των νησιών αποτελούν βασική προτεραιότητα για την περιφερειακή αρχή του κ.Μουτζούρη, προσπαθούμε με όσα μέσα διαθέτουμε να τρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ενέργειες και προγράμματα, τα οποία με την κατάλληλη συνεννόηση θα συντελέσουν να βοηθηθούν και περαιτέρω όλα τα αθλητικά σωματεία συμπεριλαμβανομένων των ερασιτεχνικών».

ΕΡΤCategories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΙΚΑΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: