Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβα Μητσοτάκη-καταδίκη από όλο τον πολιτικό κόσμο

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη, στην περιοχή του Ψυρρή, τα οποία εξερράγησαν στις 2:40. Από την έκρηξη προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.

Η εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβα Μητσοτάκη προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μητσοτάκη, της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κύριος Μητσοτάκης με ανάρτηση στο twitter σημείωνει ότι η σύζυγός του έχει στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση και εκεί ουσιαστικά οδήγησε αυτή η επίθεση εις βάρος της συζύγου του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το σχόλιο του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Την απόλυτη καταδίκη του στην επίθεση κατά της επιχείρησης της Μ. Μητσοτάκη, συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, υπογραμμίζει ο Δ. Παπαδημούλης. Στο δεύτερο σκέλος της δήλωσης όμως, επικρίνει τον πρόεδρο της ΝΔ γιατί επιχειρεί να ενοχοποιήσει την κυβέρνηση για την επίθεση αυτή.

Η ίδια η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλάει για συστηματική επιχείρηση εξοντωσής της «σε όλα τα τα επίπεδα», από «τη μέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ», κάνει λόγο η Μαρέβα Μητσοτάκη στην πρώτη δήλωσή της μετά την επίθεση με γκαζάκια σε εξωτερικό χώρο της επιχείρησης της, στην περιοχή του Ψυρρή.

«Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα» τονίζει, και υιοθετώντας τη ρητορική του συζύγου της Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρει ότι «οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου».

«Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν» το μήνυμά της προς πάσα κατεύθυνση.

Όλη η δήλωση έχει ως εξής

Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα.

Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες.

Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν.

Πάντως το πιο εντυπωσιακό είναι αυτό που λέει ο Κώστας Βαξεβάνης, όπου αποδίδει την επίθεση σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ποινικούς συνεταίρους της Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αφού ξεκαθαρίζει ότι καταδικάζει την επίθεση, εν συνεχεία πετάει αιχμές για το εν λόγω συμβάν, συσχετίζοντάς το, όπως σχολίασε σε tweet του, με «ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους ποινικούς συνεταίρους της γυναίκας του ή άλλου είδους… δυσαρεστημένους».

«Όπως είναι λογικό καταδικάζω την επίθεση με γκαζακια στη Μαρέβα. Καλά θα κάνει όμως ο Μητσοτάκης πριν μιλήσει για στοχοποίηση να εξετάζει και το ενδεχόμενο να είναι κανένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους ποινικούς συνεταίρους της γυναίκας του ή άλλου είδους… δυσαρεστημένους. Αντε» έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας όπως είναι φυσικό σφοδρές αντιδράσεις.

Με αυτό που έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης όπου έχει γράψει κατά καιρούς αρνητικά σχόλια κατά της συζύγου του κυρίου Μητσοτάκη, κάτι προαναγγέλει για το επόμενο documento, με πολύ ενδιαφέρον λοιπόν το αναμένουμε αν και θα πρέπει να πούμε ότι πάντοτε είναι απερίφραστη η καταδίκη μας ενάντια στην βία και την τρομοκρατία, οπότε σαφώς και εμείς με την σειρά μας καταδικάζουμε την επίθεση.

Σχολιάστε Ελεύθερα