Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται από φασιστικού τύπου αντικοινωνικές ενέργειες

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία των Οργανώσεων Μελών Εξαρχείων και Νεάπολης και τονίζει “ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται από φασιστικού τύπου αντικοινωνικές ενέργειες”

Η θρασύτητα ξεπέρασε κάθε όριο σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της καθώς η επίθεση πραγματοποιήθηκε μέρα μεσημέρι στην Καλλιδρομίου, όπου γινόταν λαϊκή αγορά με πλήθος κόσμου στην περιοχή.

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Εξαρχείων και Νεάπολης. Η θρασύτητα των δραστών ξεπέρασε κάθε όριο. Μέρα μεσημέρι και ενώ στην οδό Καλλιδρομίου, όπου βρίσκονται τα γραφεία, γινόταν η λαϊκή αγορά και υπήρχε πλήθος κόσμου, επτά άτομα με καλυμμένα πρόσωπα με βαριοπούλες στα χέρια απείλησαν τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια έσπασαν τα τζάμια των γραφείων, τραβώντας μάλιστα φωτογραφίες και απαθανατίζοντας το «κατόρθωμά» τους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται από φασιστικού τύπου αντικοινωνικές ενέργειες. Συνεχίζουμε τις δράσεις μας ώστε η περιοχή των Εξαρχείων να παραμείνει χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών και να διατηρήσει τα πολιτισμικά της χαρακτηριστικά, μιας ζωντανής γειτονιάς του κέντρου της πόλης.

ΑΥΓΗCategories: ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: